Hus? Jul & Nyår

Så var det dags att skriva papper, äntligen, skall bli så spännande, även om säljaren fick oss att höja vårt bud 8som redan var högst) med 35 000 så känns det gött. han ville ha 1,9 millar men nepp, han hade inget val. Imorgon 15:00 skriver vi på avtalet, om nu inget går snett på besiktningen så kommer vi flytta in i månadsskiftet februari/mars eller strax därefter. Måste ju få den här lgh såld också, det är inte småpotatis och utan att det blir glapp med dubbla hyror och avgifter....

Viktigast dock är det nya, H & jag vill så gärna bo i hus. H för att det är första gången och med hunden(arna9 och jag för att det bara är så skönt. Dessutom ett sådant tipptopp ställe med öppen spis och hela alltet :-)

Imorgon efter kontraktsskrivandet så blir det champagne, trots att det återstår en del. Hua, jag som är borta många många dagar i januari och februari, nåja det måste lösa sig ändå.

Har börjat putsa lite på lgh, har idag tapetserat och fogat plattor, allt för att det skall bli fint.

Skönt med jullov, bara njuter, gör vad vi vill, spelat en del Risk på facebook, poker, läst, film, mat, dryck. Kan inte bli mycket bättre.

Skönt med bara ett par få dagar i Norrköping, H var tvungen att jobba i fredags :-)

Det enda som är synd är att systersonen inte känner igen oss, får väl ta igen det vid senare tillfälle, nu börjar han ju bli så stor att han börjar ha några egna känslor och han börjar prata.

Ta hand om er där ute och om vi inte hörs innan 2008 så

Gott Nytt År !!!!!!

Julfrid ;-)

Den börjar infinna sig, julfriden, det är trots allt ett antal dagar kvar innan det är dags att gå på julledighet. Börjar ändå känna att det skall bli rätt mysigt, nu närär granen är klädd, står och doftar så gott hemma i vardagsrummet. Inget stressande efter kulklappar, bara Max kvar och där fick jag tips av syrran igår.

En lugn helg väntar och därefter är det julafton på måndag. Tisdag susar vi till Norrköping och stannar till tosdag, lagom länge, vi hinner med det som tyvärr är nödvändigt, att hälsa på släkt och vänner. Sedan ytterliggare en lugn helg innan det är nyårsfirande i Lindås.
 
11 personer blir vi till nyår, skall bli så himla kul och mysigt ute på landet. Hoppas på väder så att det går att sitta och njuta av en öl i badtunnan.


I övrigt har vi varit och tittat på hus, samt lagt ett bud på detta. Vi fönstertittade bara första omgången men på lördag blir det förhoppningsvis en titt invändigt också.

Är enbart lite tveksam till pendlingen men å andra sidan är ett eget hus ändå ett eget hus. Underbar skön och avkopplande känsla.


http://w4.objektdata.se/pregen/929/OBJ26759_869121929/hemnet.htm


Vi får väl se om det blir flytt snart eller vad som händer :-)


Ta det nu lugnt i jul, känn inga måsten och gör bara det du själv känner är kul, skönt, avslappnande

/S


Kent, helgen & glögg

Den här årstiden och speciellt denna onsdagskväll den 12/12 kan man inte annat än tänka på den gamla goda tiden när man var stupfull vid det här laget. Kommer ihåg de vilda festerna och glöggen dagen efter, satt visst och glöggade en del nere på FINIS (för er som inte gick teknisk linje så var det vår studentförening under gymnasietiden). Sickna minnen ;-)

Blir något lugnare idag.......Typ hellugnt och komma i säng hyfsat för en gångs skull. Var inte på jobbet förens 12:30 idag

Är lite i jobbsökartagen, dags att prova sitt värde igen. Har idag hittat åtminstone ett jobb som verkar intressant, finns faktiskt en hel del ute.

Helst hade jag just nu bara sagt upp mig och letat vidare men som vanligt sätter pengabristen stopp.


I fredags var det glögg hemma hos J i Tygelsjö, det blev mycket glögg, mat, vin och senare Whiskey, var rätt livade diskussioner och jag var ngt onykter när jag dråsade in hemma vid ca 1:30.....


Så hade vi ju besök i helgen, P&S var på besök, hämtade dem på stationen vid 12:46 i helgen. Megaskoj att se dem, var evigheter sedan vi sågs sist. Kan inte fatta att 1 ½ år kan gå så jäkla snabbt. Efter lunch och lite snackande så drog vi in till KPH och Allégade 10. Riktigt mysigt ställe med gamla tapeter och en mysig stämning. Tur vi tog taxi till KB hallen, det var en bit.....

Kents konsert då, jo underbar som vanligt, inte den bästa jag sett, men jäklar vilket drag det blev efter ett tag. Var duktigt svettig och trött i kroppen efter deras 2 timmars uppträdande. Fick stå på tåget hem, var hur mycket folk som helst. Vi klev av på Svågertorp eftersom vi trodde att det var bättre möjligheter att få tag i taxi därifrån. SÅ fel vi hade.....Nåja, hem kom vi till slut, dråsade i säng och vaknade inte förens 11 dagen efter.

Tog det lite lugnt och kilade därefter ut i vinterrusket, dis och kallt. Kollade på lite julbodar och shoppade lite. När vi var hemma igen blev det varm härlig Blossa 07 glögg och pepparkakor med ädelost, mums. Alla slocknade en stund (jag & H på golvet). När vi vaknade till liv igen så lagades det mat, snackades och dracks vin. En känsla av välbehag och mersmak, Tackar för den vänner !


P&S åkte hem i måndags em., jag var och hämtade mina nycklar på lunchen, önskar att de bodde närmare.

Igår hände inte mycket och idag, ja som sagt, jobba här är väl inte det som är mest prioriterat för tillfället.


Nu har alla utom jag gått hem från logistik, tror jag kan dra mig också............

Take care och ta det lugnt med glöggandet, vi höres
/Stefan


Vaxad rygg ;-)

Satan så skönt det är, varför har jag inte gjort det här innan. Fick ett infall, för att inte se ut som grottmannen elelr en björn som legat i idé så tog jag mig samman och beställde tid för vaxning idag.
 
Löste sig direkt och eftersom inte en fucking jävla rapport (ursäkta svordommarna) fungerade idag så tog jag mig från jobbet redan 14:15 (precis när de andra skulle julpynta, bra timing, vill inte....)

Gjorde sådär ont, varmt och sedan ritch, måste vara S&M intresserad för att ha det yrket. Jisses, känner mig som en vaxad bil på ryggen och svanken, det är helt slätt som en babystjärt ungefär :-) Kan sitta och smeka mig själv hur länge som helst. Komemr bli fler ggr, det vill jag lova.

Har beställt en julklapp till H idag, tänker inte skriva vad det är, tror nog hon kommer bli glad. hoppas tajmingen blir bra bara, lite orolig över den.

Helgen då, ja i fredags var det då glasklart och det var ungefär SÅ mycket bättre än jag trodde. Helt otroligt ställe med folk i rätt ålder, skönt att slippa slöddret. Måste absolut dit igen, som J på jobbet sa idag så var jag kung på dansgolvet....

Rätt seg 04 på lördagsmorgonen när jag stapplade in himma, hehe.

Något trött hela lördagen, ingen ridning, pissregnade, åkte på julmarknad vid Marsvinsholm istället, mysigt inne men ute ven vinden och regnet piskade. Blev rätt tidig sänggång för min del den kvällen.

Igår var jag och red hos H:s kompis ute i Skumparp, härligt att galoppera på åkern med vinden bitande i ansiktet. kunde varit ute mkt längre men stackars pållarna har inte komdis till det (ännu).

Passade också på att storhandla och hann båda läsa kvällan och sova en lite stunde innan det var matlagning och nannedags. hur skön helg som helst och H behövde inte jobba en gång under sin jour. Det är väl också lite typiskt, har man ändå jour så vill man jobba, iaf lite så att det rullar inte mer kosing....

Julfest för H idag, jag skall bara ta det lugnt och smeka min rygg !!!!

Kram & hej
/stefan


RSS 2.0