King solo

King solo King solo (kinesisk vitlök, solo vitlök, supersolo) King solo är en variant av den vanliga vitlöken. Den största skillnaden är att den inte innehåller några klyftor, utan hela löken är i ett enda runt stycke. Smaken är densamma som vanlig vitlök, möjligen något mildare.

Men skriv Kinesisk vitlök då männsika, SUCK !!!!!

Från Svenska Fans.se (MFF)

Vem bär korset 2009?

Den nya supporterkulturen har med sina tifon och sånger gjort upplevelsen "gå po match" större och roligare. Men den framkallar också mörkare sidor.

Ett besök på Malmö Opera och mötet med Jesus fans ger en deja vu-upplevelse av dagens supporterforum där hån och mobbning blivit ett normaltillstånd.


 Mer läsning:
» Läs mer om Malmö
» Diskutera
» Tabeller och statistik
» Målservice LIVE


Just nu spelas Jesus Christ Superstar av Andrew Lloyd Webber och Tim Rice på Malmö Opera. Det är en oerhört rörande rockopera med Ola Salo i rollen som Jesus. 

Handlingen utspelar sig under den dramatiska påskveckan då Jesus kommer till Jerusalem, inridande mot sin egen död på en åsna. I Ronnie Danielsson uppsättning är åsnan dock utbytt mot en kundvagn från Ica! 

Jesus hyllas till en början som en kung, av de hungrande och förtryckta judarna. De blir berörda och vill bli rörda av denne nykomling, vars rykte som frälsare föregått honom. Men alla är inte lika nöjda med Jesus uppträdande, han får också fiender. Mäktiga sådana. 

En bit in i föreställningen, i andra akten, fångas Jesus av romerska soldater och förs genom Jerusalem på väg till domaren Pontius Pilatus. Återigen är hans väg kantad av folk. Men den här gången vrålar de ut sin vrede och besvikelse över honom. Det är samma människor som några dagar tidigare hyllat honom som kung när han gjorde sin entré i Jerusalem. Nu är de beredda att slita honom i stycken. Endast vakternas organiserade styrka och beväpning lyckas hålla den uppretade massan tillbaka. 

Sakta går det upp för mig medan jag sitter i teaterfåtöljen: Det är ju precis så här många av fotbollens supporters bär sig åt! Först hyllar de en spelare som kung, för att sen - när han inte levererar vad de väntat sig - håna, häckla och spotta på honom! 

En del försvarar sitt hat-beteende med att måltavlorna för hånet är välbetalda fotbollsproffs (eller ledare i en storklubb) och därmed offentliga personer. Men de här fansen glömmer samtidigt bort att det i de allra flesta fallen är sina egna förhoppningar de lastat på spelarna. Spelarna själva är oftast både ödmjuka och jordnära när de skriver på för sin nya klubb och säger att de hoppas kunna hjälpa klubben att ta ett eller flera steg framåt/uppåt. 

Medgångssupportrarna däremot, de börjar genast prata om hur bra nyförvärven är, hur de ska leka med alla motståndare och hur det egna laget nu kommer att äga allsvenskan. Ofta ger de även de här spelarna nästan gudomliga fotbollsförmågor. Och dessa förhoppningar samlas samtidigt i högen av de stenar som sedan ska regna över spelarna/ledarna när de inte når upp till hata-fansens förväntningarna. Eller spridas som elaka och kränkande glåpord av frustrerade tangentbordsdesperados i denna dumskallarnas sammansvärjning som vi kallar Forumet. 

Men, precis som Jesus svarar när Pontius Pilatus frågan honom om han är kung, skulle till exempel Anders Andersson, Yksel Osmanovski, Jonas Sandqvist, Niklas Skoog, Jeffrey Aubynn, Järdler, Molins, Halsti, RolleGren, m fl ljusblå hjältar kunna säga samma sak: 

- Det är ni som säger det! Det är ni som säger att jag är kung. Men jag är bara en människa av kött och blod. 

Så, är det verkligen killarna på plan som ska stenas när det inte fungerar eller är det de egna orealistiska föreställningarna? 

För jag har inte hört en enda av dessa spelare komma till Malmö och säga: 

- Jag är kung och jag ska frälsa MFF. Jag ska på egen hand se till att MFF åter vinner 

Allsvenskan och blir en klubb som även sätter märke internationellt. 

Möjligen har någon av dem antytt att de gärna skulle vilja vara med och göra något liknande, men de har aldrig sagt att det är de ensamma som ska fixa det. 

Nej, det är ofta dessa hata-supporters som innan bläcket ens har torkat på kontraktet, konstaterar att: "Halsti är en fantastisk spelare, att Aubynn är en fantastisk spelare, att när nu AA kommer hem igen ska vi vinna Allsvenskan!" 

Det är i och för sig inte fel i att tänka så. Men det blir problem när sen samma människor börjar ta ut sina besvikelser på spelarna i fråga. Precis som invånarna i Jerusalem gjorde med Jesus. De utnämnde honom till kung och försåg honom med övermänskliga krafter. Men när han visade sig vara en människa av kött och blod, fick han på sin Golgatavandring ta emot massans grusade förhoppningar i form av stenar, spott och spe. 

Precis som Ola, Eddie och Yksel fick göra ifjol och Jeffrey Aubynn, Halsti och Jonas Sandqvist fått göra i år. 

Vem får bära korset 2009?

Kollegans svåra val

Varning för käsnliga läsare !!!!

Kollegan skall snart få hem en valp, vadå, de är väl inte alls söta ;-)

Kopierat från http://www.ghali.se/
Copyright © Fredrik Hansson

Mrs Pink

  

Mr Grey

   

Mr Dark Blue

   

Mr Yellow

   

Mr Apricot

   

Mrs Dark Pink

   

Mr White

   

Mr Brown

  

Mr Turquoise

   

Mr Red

   

Mr Green

   


Anrik klubb utan supportrar nästa år !!! SKANDAL !!!

Peking blir utan Fanz nästa år?

Peking Fanz styrelse har beslutat att lägga ner klackverksamheten på hemmaplan på obestämd framtid. Anledningen är att föreningen IFK inte lyssnat på önskemål om var klacken ska vara på Nya Arenan nästa år. Peking Fanz känner sig helt enkelt motarbetade av dem man stödjer. Finns bara ett ord för detta: SKANDAL SKANDAL!!


 Mer läsning:
» Läs mer om Norrköping
» Diskutera
» Tabeller och statistik
» Målservice LIVE


Styrelsen för PF publicerade igår på sin hemsida ovanstående beslut. Detta har också blivit en nyhet i dagens Expressen. Ett strålande exempel på hur lätt det är att lyckas att få negativ publicitet. Jag ringde idag upp Johan Hallgren, med i styrelsen för Peking Fanz, för att höra lite mer om hans syn på detta. Det blev i mitt tycke ett mycket sorgligt samtal där en eldsjäl, börjat tröttna på att ständigt vara motarbetad och behandlas med nonchalans. Herr Hallgren är dryga 50 år och har varit med om att bygga upp en positiv supporterkultur på Idrottsparken.

Johan vilka har varit med i Peking Fanz och klacken genom åren?
Till exempel min gamla mamma 80 år. Hon har dock tröttnat att gå på Bajamajor med rullator. Det var inte heller speciellt roligt för henne att varas inspärrad bakom kravallstaket. Att spärra in sina egna supportrar som IFK gjort måste vara tämligen unikt i fotbolls Sverige. Vi har haft en väldig blandning av olika människor. Det har varit allt ifrån föräldrar tillsammans med sina barn och ungdomar, till chefredaktörer och journalister. Men nu är det alltså slut med allt detta. Jag och många med mig har tröttnat på hur vi blir behandlade. Men det finns fler exempel på hur illa vi blir sedda och behandlade.

Jag tror knappt jag vill höra mer, men berätta!

För 1,5 månad skickade IFK erbjudande om nya årskort till de som haft det förut. Ingen i Peking Fanz fick dock något erbjudande. Det var flera av oss som ringde och påtalade detta. Svaret vi fick: "Oj då vi har visst glömt bort er!" Nu vill man alltså förpassa klacken till Norra läktaren där man ser sämre. Jag har frågat flera av de höga Herrarna om de också ska vara där. De tittar bara konstigt på mig som svar. Nej, Gamla VM-läktaren är till för fint folk. De gånger jag varit där har herrarna kommit fram och frågat. "Vad gör du här?" Underförstått ska inte du vara bakom kravallstaketet på andra sidan..! Jag har ju också startat Club 33 som är en sammanslutning av äldre supportrar som åker buss till bortamatcherna. Där är vi också många som har tröttnat. När vi går av bussarna står säkerhetschefen Eva Åberg tillsammans med andra personer och filmar oss när vi går av bussen. Hon gör det samtidigt med ett leende på läpparna. Att vara supporter till IFK är som att bli behandlad som kriminell och en lägre stående varelse, som det knappt är värt att prata med. Det finns även en demokratiaspekt i hur detta har skötts.

Hur menar du då, Johan? Jag trodde inte det kunde bli värre!

Jag skrev en motion i februari som publicerades på IFK:s officiella hemsida med svar. Följande står att läsa därifrån:
En motion har skickats in till föreningens årsmöte den 13 februari:
Motion om utredning för supporterläktare på Östra
Säsongen 2007 valde IFK att separera Peking Fanz sektion från övriga sektioner på Östra, p.g.a. säkerhetsskäl. Då huvudsakligen hemmapublik separeras från hemmapublik kan detta ha en negativ påverkan på en positiv och kontrollerad utveckling av klackkulturen i Norrköping.
I samband med bygget av IFK:s nya arena vill vi därför lägga en motion som föreslår att styrelsen i IFK Norrköping tillsammans med representanter från Peking Fanz och IFK Support utreder möjligheterna att skapa en dedikerad supporterläktare på Östra där enbart supportrar och sponsorer till IFK skall ges tillträde.
Utredningen bör inkludera:
+ Ekonomiska konsekvenser
+ Säkerhetssamverkan IFK och Peking Fanz
+ TIFO arrangemang

Baserat på detta underlag bör beslut tas under årsmötet 2009 ang. en supporterläktare på Östra för enbart IFK:are utan några stängsel mellan läktarsektionerna.
Motionen är undertecknad av Johan Hallgren, Pontus Franzén med flera.
Styrelsens svar:
Svar på motion från Johan Hallgren med flera om supporterläktare:
Motionärerna tar i sin motion fram ett intressant förslag inför projekteringen och planeringen av Nya Parken. Vi ser från styrelsens sida positivt på en utvidgning av supportersektionerna på arenan och ställer oss bakom förslaget att under 2008 utreda möjligheterna till detta på Nya Parken.
Styrelsen föreslår därför årsmötet besluta att:
- Bifalla motionen samt uppdra till styrelsen att utreda frågan

Ja, nu är snart året slut. Vad hände med motionen?
Det blir ett kort svar, Göran. Vi har legat på om detta, men svaret är INGENTING!

Det är rent tragiskt hur man behandlar sina egna, Johan. I IFK:s policydokument som också är publicerat på officiella hemsidan den 17/12, stod följande att läsa under rubriken Marknadsföring: För IFK:s överlevnad och möjlighet till framgångar är en aktiv och seriös marknadsföring absolut vital. Marknadsföringen skall förutom att verka enligt seriösa synsätt särskilt rikta in sig på följande:
- Att följa de principer och värderingar som regleras i detta Policydokument
- Att rikta sig till IFK:s medlemmar
- Att verka för att så många åskådare som möjligt kommer till IFK:s aktiviteter, dvs. en inriktning mot bosatta i Norrköping även som närområdet, men även andra intressenter utanför dessa områden
- Att rikta sig mot supportergrupper, t.ex. Peking Fanz
- Att rikta sig mot näringslivet i och regionen runt Norrköping
- Att rikta sig mot Norrköpings kommun
- Att i allt väl vårda IFK:s varumärke/klubbmärke.

Det är ju tydligt att man säger/skriver en sak och gör något annat! Vad tror du att det handlar om?
Man ser oss bara som problem istället för att ta tillvara det kreativa och vårat engagemang. När Tomas Walden var marknadschef så hade vi en helt annan kommunikation. Han såg oss som en positiv kraft. Jag kommer ihåg att Janne Hellström vid ett tillfälle sa i ett uttalande. "Tänk om vi hade haft ett liknande stöd då vi var som bäst, vad roligt det hade varit!"När vi har tagit upp våra frågor om var vi ska stå, eventuella rabatter som alla andra supportergrupper får, så blir svaret: Vi måste spara pengar. Det handlar om ett fåtal % i en budget. Men man kan ha ett oändligt antal tränare anställda, och en säkerhetschef. Det sistnämnda är vi tämligen ensamma om i Superettan. Snacka om att sila mygg och svälja kameler! Den här säsongen tog jag ledigt och semester vid alla IFK:s matcher. Det blir inget av med det 2009. Jag orkar inte längre... Kommer se betydligt färre matcher nästa år. då kommer jag sitta på gamla VM:läktaren, det är väl bara där man får en viss respekt!

Jag vet inte vad jag ska säga, Johan. Det är tragiskt hur en före detta anrik förening behandlar sina supportrar och fans. Publiks siffrorna nästa år blir nog inte roliga, när man skickar ut såna här signaler. Jag hoppas och tror att sista ordet inte är sagt i den här frågan. Utan publik ingen proffessionell fotboll, det är vi som betalar kalaset med vårt stöd och våra pengar! Trots ett sorgligt samtal Johan och alla andra som fram till nu Stått upp för Norrköping: 
Ett Gott Nytt ÅR!

För Er som är intresserade av bakgrunden till den här soppan följer nedan ett utdrag av Peking Fanz uttalande på deras hemsida:

"Placeringen av klacken på arenan är mycket viktig. När det gäller vår historia i Norrköping så är den till och med helt avgörande. När Peking Fanz bildades 1997 förde klacken en tynande tillvaro på Berget, i och med flytten in under taket till Östra 1998 började en sällsynt framgångsrik historia. Från att ha haft 120 betalande medlemmar i Peking Fanz slutet av 1998 slutade 2002 års siffra på drygt 1400 medlemmar, överlägset störst bland klackarna utanför storstäderna. Alla ville vara med, stor som liten, ung som gammal, fattig som rik. Vi i Peking Fanz lät alla vara med, vi har haft företagsledare, toppolitiker och chefredaktörer i klacken, liksom alkisar, socialbidragstagare och ungdomar med trasslig bakgrund. Det som förenat oss har varit kärleken till IFK. Det som vi kunnat erbjuda våra medlemmar, förutom snygga souvenirer och en schysst attityd, har varit bra platser och jättebra priser... "

" Därför var det naturligtvis jätteviktigt för oss som bryr oss om supporterkulturen i Norrköping att tidigt få besked från IFK att vi skulle få bra och gynnsamma villkor även efter ombyggnaden av Parken. Vi anser att det är fruktansvärt viktigt att vi tillsammans kommer fram till en långsiktig lösning som alla kan vara överens om.

Som vanligt när det gäller byggprocesser så är det i början som man har möjlighet att påverka för att få till bra slutresultat. Vi försökte därför från Peking Fanz sida att få till möten med IFK för att diskutera vår placering på Parken redan från och med januari i år. IFK lyckades trots detta inte hitta en mötestid förrän 15 augusti, då bygget redan var i full gång och de viktiga besluten var tagna.
Efter mötet som nämnts ovan höll Peking Fanz ett styrelsemöte där olika lösningar diskuterades, det var tydligt att det alternativ som absolut bäst skulle bevara den blandade åldersstruktur och mångfald som gjort klacken till den största landsortsklacken var att behålla platserna på Östra läktaren. Detta även om beslutet att använda sittplatsgradäng (den typ av uppbyggnad av läktarstegen som lämpar sig för sittplats) över hela Östra redan hade tagits. Ett kompromissförslag utarbetades där en sektion på Östra görs till ca 1500 ståplatser, på samma del av Östra där klacken stått i år. Skulle ett ståplatsförbud införas i Sverige, eller om klacken skulle växa i den takt alla vi IFK-vänner vill, skulle klacken växa utåt mot nordöstra kurvan och kortsidan, och inte ta fler högattraktiva sittplatser i anspråk. Efter ett möte där IFK i princip förkastade vårt förslag, och vid ett tillfälle uppgav att det redan var beslutat att klacken skulle vara på kortsidan och ingen annanstans, skulle IFK i alla fall ta tillbaka frågan till styrelsen för diskussion. Efter detta hörde vi ingenting...."

" Det finns dessutom en motion från förra årsmötet angående Östra som supporterläktare, vi från Peking Fanz har ett flertal tillfällen frågat hur det går med behandlandet av denna, vi har då fått svaret att den är under arbetande. Behöver vi nämna att vi, en part som borde vara högst delaktiga, aldrig blivit inblandade i detta "arbete"?

Dessutom vill vi att IFK gör en plan för hur de ska behandla och diskutera saker som rör supportrarna, idag finns det överhuvudtaget ingen struktur i detta arbete och de beslut som tas är alltid dåligt underbyggda. Det behövs att IFK börjar ta dessa frågor på allvar, och vi från Peking Fanz vill vara med i processen.

Det är tråkigt att meddela, men på grund av ovan nämnda anledningar har Peking Fanz styrelse beslutat att lägga ner klackverksamheten på hemmaplan på obestämd framtid. Verksamheten återupptas först när IFK visat att de har ett arbete som främjar en positiv supporterkultur i Norrköping och ger förutsättningar som innebär att Peking Fanz och andra aktiva supporterföreningar ges chansen att växa och verka även på nya Idrottsparken.

Mvh
/Styrelsen "

Jobb imorgon

Känns lite kontsigt att jobba imorgon, jag kan lätt vara ledig jämnt. h fortfarande förkyld och hostig, hon skall dock in till Malmö imorogn, jag jobbar hemifrån, får se hur illa det ser ut i mailboxen iaf.

Lyckats och springa iaf, 7,6km igår och idag promenad med hundarna utmed havet, underbar lugt, ca -2 vinstill aoch alldeles stilla. Harry lyckats plaska ned i en å med äckligt vatten, Blääää. Pizza, lite rödvin och så fotboll på det, NAJS

Törstg som ett djur efter pizzan, vatten.

Snart ledig igen, drar tilll Öland på tisdag, ingen som helst connection däruppe :-(

Önskar alla gott nytt år !!!


Leifs egna hemsida med Yellow

http://www.leifheriksson.se/index.htm

Mellandagsrea & whiskey

Det är inte ofta man handlar kläder så idag var det dags att passa på, mellandagsrea och allt. Jag "tjänade" 900 på¨att handla idag, hittade ett par jävligt fräcka boots och en tjousig skjorta, som hittad, cashing.....

Kallt om f ur skånska ögon sett ca -5 i morse, eldat två ggr för att hålla värmen. potatisgratäng, stekt kött (pepparbiff) och vin på den, tjena vad bra man mår. inga planer för morgondagen heller, passar mig utmärkt. Måste kurera mig med lite whiskey, stakars H är alldeles genomförkyld och skillnad mellan henne och mig, YEPP Whiskey ! !!!!!

Himma igen

Skönt, sitta hemma i sitt eget hus, inga barn, inga föräldrar, bara lugnt och stillsamt. varit jättetrevligt att träffa alla släktingar och julafton var jättemysig, kan bli lite mycket av det goda bara.

Jag skulle egentligen stannat i norrköping en dag till men som H så börjar jag känna mig ite halvkrasslig och jag längtade hem. Gick kanon att köra hem och det var härligt att sitta framför en sprakande brasa i mörkret och bara vara.

Fiskgryta och lite vitt vin på den och så nu senaste avsnittet av prsion break, Gött !!

Take care

http://www.bloglovin.com

En adress jag inte skall glömma för på den kan jag ha alla inlägg samtidigt och behöver inte "zappa" runt så mycket i cyberspace

Julledigt

Det är bara skönt att vara ledig, jag lovar, jag hade kunnat vara det jämnt, inga problem. Nu har det varit lite stökigt några dagar men nu börjar man känna, ahh, ledigt :-)

Lördags middag hemma, söndags hemma hos svärmor och igår åkte vi förbi S&P med lille A innan vi landade hemma i Norrköping hos mor&far. Idag var vi n dväng på stan och sedan gich H md hundar 5km medans jag sprang 10km. Sol, skönt och kallt, perfekt. Lite lunch på den och ja, jag skall gå och nanna lite :-)

Cu all later !

Årets julkort från oss till er alla !

God jul önskar H, Stefan, Kito & Harry

Vad händer?

Ja det kan man fråga sig, den här veckan har bara varit jobb, jobb, jobb, julfest, jobb och så lite jobb till. HELT SJUKT !!!!!

I tisdags satt jag alldeles för länge, var så trött så jag höll på att kräkas, h skulle lämna hundarna hos svärmor så jag liftade med henne 22:40 från stan, 15-16 timamrs arbetsdag är lite mycket....

I onsdags morse var man lite sådär halvtrött, h skulle till göteborg på förhör och jag skulle på julfest på kvällen. Det var tur att man blev av med huvudvärken och blev lite piggare framåt kvällningen. det var en trevlig kväll på Kotska huset (4 årstiderna) i säng vid 1:45 sådär och 8:05 kommer en kvinnlig kollega och knackar på för att ta sina saker. undrar vad hon tycktte om stanken inne på mitt och js rum.....

Jobbade järnet i torsdags också och stackars h fick sitta och vänta i bilen tills jag var klar, klar blev jag inte men jobbade lite hemma också när vi väl var hemma. Hundarna tokiga i att se oss.

Idag har det varit fullt ös, sista rycket inför julen, tjena, man vet att man lever.....Givetvis tågproblem på vägen hem och vi blev så försenade att jag missade min tennis, trist. Nåja, nu kom vi iväg och handlade istället och det var ju skönt. Besök imorgon, svärmor söndag och Norrköping Måndag, man lever visst fortfarande....

Take care !

Sista dagarna

Nu är det dags att räkna ned, även om man jobbar ngn av mellandagarna så skall det ändå bli så jäkla skönt att vara lite ledig. Dock, det är vissa som tycker att man skall kämpa in i det sista, stön.

Jobbar som en gnu framför mina dubbelskärmar på jobbet, fattar inte att jag klarat mig innan, det är ju suveränt :-)

Harry och H drog iväg på träning, jag och Kito skall sitta här hemma och glo, så skönt :-)

I övrigt, ja, julgranen är klädd, lite tomtar här och där och på onsdag är det julfest med jobbet, gött

Take care !


Pokervinst och idolmiss

Drog iväg en sväng till Kalmar igår, ja vad gör man, här hemma finns det inte så många som spelar poker live, inte i min bekantskapskrets iaf. Trots försenat tåg, ingen toalett etc etc nådde jag fram till kalmar till slut och som vanligt var det en mycket trevlig kväll. Lyckad ur min synvinkel också eftersom jag av 6 omgångar vann två och blev tvåa i en och två oplacerade. trots pizza och betald skuld till Z var det mer pengar i fickan på väg hem än dit :-)

Vi sov hos U, helt ok, centralt och nära pokerarrangemanget, käkade frulle på kallskänken och sedan gick vi genom ett öde Kalmar centrum, det borde vara julrush men av det märktas nada

Klart man är lite seg och trött efter resan och det blev ju inte direkt bättre av att man fick slia fram dammsugaren när man kom hem. Hundarna eller antalgigen snarare Kito hade slitit sönder Harrys kudde och det var dun överallt. Duktigt skyldig, skall lägga in en bild senare. Vi susade in till Landskrona och hämtade upp H som varit inne i stan på julmarknad, hämtade Thai och slängde i oss den, hungriga båda två. Nu vilar söta H i sängen, somnat igen och jag skall se svensson svensson.

Imorgon skall vi köpa gran som skall kläs, kanske kommer man lite i julstämmning efter det

CU


och så är det snart fredag

Blir stirrigt som fan, skall till Kalmar med 14:02 från Lund, det innebär att jag måste lämna Häljarp 13:10
Och så ngt pucko som tycker man skall jobba, bara för att man inte har fler semesterdagar att ta ut, blir så TRÖTT

Därför går jag till sängs nu och ber att få återkomma på lördag

CU

Squash

Mina kära kollegor tog kål på mig alldeles idag, 45 minuter squash i bra tempo och jag är helt färdig. hade mer at sätta emot idag men det saknas fortfarande lite grann :-(

Dags för sängen, som sagt, FÄRDIG

YB gick provlopp idag, såg tydligen riktigt bra ut, tappade en sko men fullföljde ändå loppet felfritt. Nu blir det start fredag den 19:e och sedan Jägers den 30:e. Kommer nog tyvärr inte kunna närvara, skall ju till Kalmar nu på fredag. Får se lite hur nästa vecka ser ut

Take care !

Räknar dagar

tills det är dag, om jag inte är helt fel ute så skall det vara 9 arbetsdagar kvar, shit, nio. Det är ju ingenting och allt jag skall hinna med. behöver inte sitta och slösurfa iaf, det är ett som är säkert :-)

Dagen idag bara försvann, kan bero på vattengympan som jag går på på måndagar, var första måndagen på veckor, skönt, kroppen känns fortfarande tung men det är inte så illa....Kände av träningsvärken från grusskyfflandet  igår....

Hektsik vecka på dagar ch kvällar, idag ingenting iof, imorgon arbete och lite Champions leauge och onsdag squash. På fredag bär det av till Kalmar för lite poker :-)

Skall gå och sätta mig framför brasan, H och harry är och tränar (galningar)


Ingen start för YB

Det blev ingen start idag, den andra storägaren ringde och meddelade i morse. Gör egentligen inte så mycket, som tränaren sa, det kanske kan bli lite ordning och planering av starterna nu.....

Lite synd bara för det är tre hästar strukna av 12 och 8 platser betalda, hade egentligen räckt med att hon höll sig i rätt gångart så hade kanske de första pengarna trillat in.

Nåja, en annan gång.

Skönt att slappa efter en lång arbetsvecka, svärmor kommer över i em och H som är i stan på förhör och häktningsförhandlingar kommer också hem. Köttgryta till middag, livet är bra skönt !!!!

/S

Kalla fakta

har inte kommenterat inslaget som gick på Tv förra helgen, såg det inte ens men håller med mina vänner som älskar travsport. Det var det sämsta som Kalla Fakta någonsin gjort i undersökningsväg och vinklingen var enormt ensidig, var inte ens ngn med som kunde tala för deras sak. Nä fy fan, kass !

Sicken fucking vecka

Den här veckan har varit helt sjuk när det gällrr jobb, det är verkligen fokus och ge järnet som gäller. Passar iof mig, tycker om press...

Trevlig glöggkväll hemma hos arbetskamrat igår, mindre kul att missa tåget från lund med 3 minuter och få tillbringa en timme på Espresso house.

Grymt skön tennis idag, lite sorgligt att det bara är en gång kvar, den 19:e, nästa vecka är det poker i Kalmar som gäller :-)

Får se om YB startar imorgon, tränaren var inne på att stryka henne eftersom det är så dassigt spår. Dock, två strukna nu, nåja vi får se, jag är redo att åka till halmstad om det krävs.

Dags att avslute grundomgången av Idol, rysningar på Alice andralåt  och Kevins första, grymt bra :-)

/S

Fel tåg

Varit på uppföljningsmöte med vår kund D idag, Gick bra så nu kör vi VMI, fast mycket automatik är det inte, ett jäkla pusslande, men VMI är det :-)

De bytte helt oväntat spår på tågen hem idag så snigeltåget som vi åker med stod på 9 istället för 11. Försökte ringa H och meddela, vem ser jag då, 3 minuter innan vårt tåg skall gå...Jo, H som är på fel tåg och det rör sig....Fick byta i Lund.
Snöar satan ute och vi är inne i värmen, jobbar, BLÄ, men jag har en del att pyssla med...

Najs evening till er alla !
/S

Taklucka

Hehe, upptäckte igår att jag missat att stänga takluckan på bilen. Nu tänker ni liksom min vän P, vad fan hade han den öppen för....JA jag skulle tända innerbelysningen och kom åt den knappen istället i mörkret. Trodde den var stängd men icke, det var tomgång, värme och maxfläkt i 20 minuter som gällde och så satt vi på tidningspapper idag....

Måndagsmys

Hemma ensam med vovvarna, H är i Götet och roar sig och jag har unnat mig Sushi och något glas rödtjut. Tittar på War inc men ärligt talat är den mest skum, får ge den en stund till annars skiter jag i den.

Jäkla dag på jobbet och knappt någon där VAB tider....

Cu

RSS 2.0