Häljarp - en jävla stöldhåla

Jaha, dags igen då, Hs låsta cykel stulen på stationen i Häljarp. Det är fan helt sjukt, jävla packhåla, SUCK,

Var tvungna att cykla från Harrys i morse då vevaxelgivaren gått åt h, kom sent till jobb och fick lämna tidigt (gulp, gillas inte av flexen) och så detta. Jag blir så trött, det är nog det jag blir. Nu har H tur som har en nycykelförsäkring och den löser väl ut nu om hon bara hittar ramnummer. Man kunde nog sjutton betala en polistjänst genom att lägga ngn i buskarna som tar allt slödder som hittar på dumheter på stationen.

Snart derbydags, ska bli intressant att se om inte DIF kan tvåla till AIK, vi får väl se

3-1

JAAAAAAAAAAAAAAAAAa

Vi tog dem, på alla plan. Hammarby fans skämde ut sig med bengaler och inkastade föremål och det sista jag såg var hur en supporter vräkte en ordningsvakt över staketet och ned i asfalten, SUCK !!!

Skön match och målen var underbara. wilton byttes in i 85:e men tillförde inget, han får kanske chansen i nästa match mot Örebro då Ofere är avstängd. Wilton var den ende i laget som inte tackade publiken, var han för fin för det?

Köpte med mig pizza hem, rödvin och repris på matchen och jag känner mig nöjd just nu. Alldeles strax PLaya del Sol följt av sportnytt. Det är bara för skönt med helg !!!!

Nya demonstrationer

Suck och dubbelsuck, idioter hur jävla pantade får man vara. Igår försökte man stoppa verksamheten på Amangerverken, visst jag kan hålla med om att det inte är bra med kolkratf men vad heter alternativlsöningen? Tänker idioterna längre än näsan räcker? Alla fattar att kolkraft inte är bra men att stänga deras verksamhet skulle innebära att ingen kan leva ett "normalt" liv längre, hur skull snorungarna då kunna ladda sina mobiler, lyssna på sin skitmusik, glo på tv och softa som de brukar. Nä smik på bara stjärten skulle de ha. Klipp er och skaffa er ett jobb !!!

Kakelprojektet gick åt helvete igår, jag som aldrig skurit kakel förrut förstod rätt snabbt att det inte kommer gå med den skäraren jag hade köpt. Knäckte x antal bitar och svordomarna haglade. Får ta tag i det om 14 dagar istället.

Rent slut i kroppen efter en mycket bra tennislektion igår, nu skall det softas och senare skall jag in till Malmö och kolla på matchen mot Hammarby. Intressant, de om några behöver poäng, undrar om Malmö orkar stå upp, jag ska iaf.


Ny Malmöseger

Trots tennisträning fick jag iaf sett fotbollen idag, det var helt enkelt bara att avskärma sig från världen och se till att inte få reda på resultatet innan jag kom hem. Snygga, härliga mål, som jag njöt. Blev inte direkt sämre av att få avnjuta min äppelpaj med vaniljsås till
Jobbat hemma idag, bara älskar de dagarna, enda gången man ostört får arbetsro och kan fokusera, kontorslandskap må vara hur bra som helt men lite lugn och ro ör inte för mycket begärt och så länge det är grönt med chiefen så skall jag nog fortsätta med det
Bara älskar tanken på fredag och hur mycket jag vill göra i helgen, vi får se vart det slutar
Nu skall dagen sluta med dusch och bums i säng iaf, nu börjar ögonlocken bli tunga

5-0, trött som en gnu

Hektisk dag igår, två fucking möten att förbereda och så lite tid. Satt till strax efter 17 och stressade upp till stadion för att fixa biljett. Hem till E en sväng för att kolla utvecklingen i lgh, grymt fint börjar det bli. Fortfarande mycket imponerad av att de kan bo i skiten bara, herregud vi pratar ju inte veckor, vi talar månader och år....

Jag var helt chockat efter 5-0 igår, efter 2-0 efter 6 minuter stod jag och lipade, det var så förlösande. Cyklade i halvlek ner till stationen för att spana in andra halvlek och sedan ta tåget över till KPH. Önskar så att jag varit kvar i stan och firat med alla andra.

Iställer flyget 22:40 och kom till slut i säng på ett hotell i källaren på flyplatsen vid 2 snåret, somnade som ett barn.
5,5 timme sömn, frukost, möte hela dagen och tillbaka. Bilen på service (3000 spänn, tack för den), låste på nytt in väskan och fick ta tåg hem och cykel från stationen. Skönt att komma hem till h och vovvar.
Imorgon blir det uppstigning 5:30, vi ska cykla till stationen och lämna hundar på vägen. Möte som ska förberedas och grejer från idag som ska justeras, shit blir hektiskt

Lär lägga mig tidigt idag, saknar några timmar sömn


Partaj

Söndagkväll och det kan konstateras att det varit lite fest i helgen ;-)

Fredag var vi hos en arbetskamrat och grillade, jättetrevligt (passade på att hjälpa henna få mer kvällssol), därefter passade jag på att besöka ett par i v hamnen som hade party. Stackars grannar...

Inte lite sliten på lördagen, skippade tennisen och drog mig så långe som möjligt. Vid 13:15 ungefär så styrdes kosan mot Växjö (H körde av någon kostig anledning) Mötte upp päronen och syster yster med familj och käkade älgburgare på ett ställe i centrum. Gemla heter det där vi sedan var på kräftskiva, städat men väldigt kul. 39 året som de har den. Husvagnssömn i natt så nu börjar man sitta och nicka lite.

Strutsfile med sallad och baugette och lite rödvin på det så mår jag som en prins. Sista ansträngningen idag blir sporttittande följt av bums i säng.

Imorgon jobb, jobb och ännu mer jobb, fotboll och plan till Finland 22:40, shit, jag kommer vara trött

Åter Svedala tisdag kväll, kanske boxträning

Natti


Mössa, vantar & hemtamt.

Mössa, vantar & hemtamt. Cyklade till stationen idag eftersom jag väldigt gärna till ha ett fordon i natt när jag landar vid halv två snåret. 4 grader visade termometern på när jag begav mig iväg. Tur man haft koll tidigare i veckan och nu tagit fram allt ur gömmorna. Välbekant att tåget sedan var försenat efter att jag trott att jag skulle missa det:-D Tygelsjö ikväll och kräftor imorgon, najs helg.

Jobbar hemma

Tar och jobbar hemma imorgon, tjänar en del tid på att inte behöva ta sig fram och tillbaka, kanske till och med kan få till en klippning av gräset innan familjen kommer hem.

Ingen boxträning, H fastnade på jobbet  och vi var hemma sent. Jag och Harry var dock ute 6km och sprang, duktig hund, helt utan halsband, missade bara honom en gång då han lyckades sätta av efter lite kaniner

Besiktas vs Manchester U, lite halvseg, väl avspelad bortamatch, inget tempo. Ser fram emot morgondagens batalj mellan Inter och Barcelona, kom igen nu Zlatan, han kommer inte få det lätt....

Zynkat kalendrar jag och sambon, Oktober mer eller mindre fullt, November hyfsat öppet en så länge, vill inte ha varenda helg inbokad. Måste få finnas utrymma för spontanitet eller helt enkelt inte göra ett skit (absolut favorit)

Imorgon ska jag njuta när de andra drar iväg, jag ska sova till 7:35, jäkla lyx !

Natti !


Seger

jajamen, helt otroligt. Malmö gick och vann på bortaplan och med två underbara mål av Ofere av alla spelare, ja, det funkar ju det med. I min stilla undran måste jag fråga mig själv vem fanken som ska spela nästa match, var och varannan har gula kort staplade nu. Var hemma hos en arbetskamrat som är DIFare och kollade, trevligt att få lite sällskap av ngn som också uppskattar fotboll.

Blev en del av den varan i helgen också, en 4-7 matcher sådär :-)

Snickeriarbeten klarades också av, plus inköp av material till kalking, blir helgen den 26-27 tror jag, aldrig testat.

Boxträning idag igen, känner mig riktigt laddad

Trist på jobb, toksurfar lite, trött som jag vet inte vad. Lite sent i säng.....

Skön lördag

Vi såg en shopaholics bekännelser igår och den allmänna åsikten var att den inte motsvarade våra förväntningar på en må bra film. Får framföra detta till mina kvinnliga kollegor på måndag, de tyckte den var bra när de var och såg den på bio. Idag klev vi upp rätt sent men precis lagom så att man kunde käka frulle i lugn och ro och sedan bege sig till tennisen.

En ny tränare till och både jag och M (en kille i min grupp) tyckte nog han var lite skum, frågade oss vad vi ville göra, hmmm. Jag tyckte ändå det blev bra för det var mycket "slående" och det behöver jag verkligen

Hjem & fix fick besök av mig efteråt, grejer till kakling och en gipsskiva, samt lite reglar blev inköpt. Väl hemma har jag monterat en fotplåt på baksidan samt rensat mellan plattorna på framsidan. Kollat på v75 på datorn och har nu upptäckt Iraqgoals.net där man kan se livestreamad fotboll. Hur bra som helst, det innebär att jag kan sitta ute och kolla i trädgården och avnjuta en öl.

Nya grannarna kom idag, 725 000 har de tydligen köpt stället för, vilket fynd men å andra sidan, tror inte huset är så värst mycket att ha. Han i huset har klippt gräset i ett antal timmar och jag kan bara tänka mig hur tungt det måste vara. Hon putsar fönster, städar och fejar och har redan lånat en trappstege av oss. Känns ändå bra att mr Svensson med sin skummispolare inte kommer tillbaka och att det är ngn som bryr sog om stället.

Börjar bli kyligt, dags att kliva in kanske 

Nyklippt

Det doftar gräs i trädgården, för jäkla skönt att äntligen få klippt. Jobbigt när det är så långt men å andra sidan blir det verkligen skillnad.....

Slängde mig ned i trädgårdsmöblerna med en öl i näven när jag kom hem, bara älskar när man inte har annat än lite middag att fixa med en fredag.

Tennisen gick kanon igår och jag kände mig riktigt stark, ny runda imorgon vid 11, hoppas det känns lika bra.

Fredag, fredag, fredag, det är min dag det

/Stiff


Mycket

Det är mycket att pyssla med på jobbet nu, alla är som tokiga och är det inte det ena är det det andra. Har inte ens hunnit toksurfa idag, ngt som alltid är bra för att hämta ny energi.

Börjar bli dags att plocka ihop sitt pick och pack och fara hem, tennisträningen börjar idag, ska bli för jäkla kul.

Imorgon fredag ocg inga planer, jag bara längtar

Hej svejs !


Magont

Shit, sista dygnet har inte varit roligt. Efter den stenhårda boxträningen igår fick jag en sjuhelsikes magont, som kramp som bara vägrade släppa. Sov väl ungefär 2-3 timmar i natt och var duktigt mosig i morse när klockan ringde. Trots detta så släpade jag mig till jobb men det var bara att inse redan vid 9-snåret att det inte skulle fungera.

Mycket fokuserad körde jag hem igen med datorn i bagaget, kröp ned i sängen och kopplade upp mig via det trådlösa. Värmen på magen (och tiden) gjorde att jag vid lunch slumrade till i två timmar och nu känns det helt ok.
H sa att hon kunde få sådana problem när hon dricker tee och det gjorde jag faktiskt igår, två koppar till och med eftersom kaffet på jobbet smakar blä. Måste vara ngt sådant eftersom jag inte mått dåligt eller gett ifrån mig kroppsvätskor så som man brukar vid magsjuka.

Träning ja, springning två ggr i helgen (fredag&söndag), i söndags hela 12 km! Mycket länge sedan jag sprang så långt, helt slut i kroppen. Boxträning igår och nu börjar tennisen imorgon, två ggr i veckan framöver. Dags att göra av med de extra kalorier man samlat på sig i sommar....

Redan uttråkad på jobbet, det är samma visa hela tiden och man springer i ett ekorrhjul. Jag måste få ngt annat att göra, jag står inte ut med det här.

En tröst och något att se fram emot är vintern, närmare bestämt v5. Denna vecka åker vi till Italien på semester, ska bli så jäkla kul att testa backarna vid Monterosa Ski. Vi räknade på om vi skulle ta bilen ist för flyg men jag tror slutsatsen igår blev att det knappt är lönt på två personer

Kanske är dags att testa hur bra magen verkligen är, måste få i mig mat!

Malta-Sverige, kommer det bli spännande, nä, hade nog hellre sett våra andra kvalmotståndare

Tjenixen

Helg

Shit, det blev mycket såhär första veckan efter semestern, ha rinte ens haft tid att toksurfa :-)

Konferensen blev mycket lyckad och trots det mindre fancy stället Frostavallen hade vi trevligt. Hade övervakning i form av säljchefen som tyckte att min chef skulle kolla hur det var med mig. Sköt din egen jävla business pucko....

Har inte hunnit med så mycket annat faktiskt, ska ut och springa med Harry om en stund när han smält maten lite. V75 på Jägersro imorgon, var länge sedan man var där live en lördag, omgången kryddas av jackpotmiljoner från förra helgen. Vår kuse har blivit behandlad av ngn sorts naprapat eller kotknackare eller vad hon nu var. Kommer inte bli start på ett par veckor, det börjar bli dags att prestera, Scan nästa?

Mina tennistider från hösten har trillat in också, två dagar i veckan. Torsdag 20-21 och lördag 11-12, känns helt ok, kanske inte kan varje gång men mycket tennis kommer det bli. Springning 1-2 ggr på det och så vattengympa så lär jag vara fit även till jul ;-)

Nä, nu får vi dra, jag ska fredagsvila sen, det är för jäkla skönt en fredag

Morfars hus

Så konstigt det känns att se morfars hus på nätet, helt avskalat och opersonligt. De bor ju iof inte där längre så det är väl inte mer än rätt
Skittrist att jobba, varit rätt mycker i två dagar. Drar iväg till Höör på konferens imorgon, om nu inte förkylning stoppar mig, H är dålig och jag känner att halsen kliar lite

RSS 2.0