Jobbsökartankar

Hatar egentligen att skriva det men jag måste byta jobb oxh det snarast!

Inte så att jag vantrivs men mitt "kära" företags ideer kring hur alla ska jobba på samma sätt trots att vi finns på olika marknader runt om i Europa och har helt olika förutsättningar kväver min kreativa ådra och gör mig
allmänt deppig.

Det sjuka är att de som styr inte tycks fatta hur illa alla tycker att det är och det gör än mer ont!
Från att ha varit en sprudlande organisation som sprudlar av liv går de flesta nu omkring och önskar att de var någonannanstans. Jag har påtalat och försökt få människor att förstå att det här inte kommer sluta väl men ingen lyssnar. Känner sig mest som en gammal sur, vresig gubbe.

Ställer inte upp på det längre och det är bara att ta tag i det  

Börjar röra på sig på marknaden och det är väl bara att hoppa på tåget

Ljuset är på väg

En intressant lite ovanlig taxikväll med färre kort resor och lite andra adresser än de vanliga. Lund-Södra Sandby, Höör-Lund, Lund-Lomma, Lund-Bjärred, Lund-Sturup-Lund, Brogatan-Nobelvägen 147E-Potatisåkern är några av de 16 resor som klarades av igår med 792. Jäkla skön taxi att köra runt i, synd att jag knycklade till den ngt i sommras...Man skulle haft en sådav V70 2,5 Ecofuel!

På tal om bilar så hoppas jag att man väljer mig för att Testa en Peugeot 508 över en helg, verkar hur skön som helst. Kommer ihåg en taxifärd i Kalmar på studenttiden för många år sedan då jag och en kompis gav upp "väljutenvolvotaxi" och tog första bästa. Känslan när vi hoppade in i en Peugeot var WOW, vilken komfort och lyx. Kanske kan bli frälst på nytt! 





Bli testpilot du med!
http://smartsontestpilot.se/peugeot-508/bli-testpilot/



Ljuset har kommit tillbaka, riktigt skön känsla att det inte är nattsvart på morognen och kvällen när man varit iväg
på jobbet hela dagen utan det finns en liten chans att samla lite

Ikväll, Köp Mjölk skriv en bok. Födelsedagspresenten från Sambon, puss





RSS 2.0