Inte på blogghumör

Ibland är det bara så att man inte orkar koppla upp sig och blogga trots att man egentligen har något vettigt att säga. Igår var en sådan dag, jag orkade inte koppla upp mig och blogga på. Vet inte om vad det nu vad jag skulle blogga och idag har jag ungefär samma känsla, jag skiter i det. Idag fick jag dock en minut över och här är jag.

Skal allldeles strax ge mig hemåt, det är boxtränardags 18:30 och man måste hinna äta innan dess. Blir en delikatess till mat, fickpinnar och potatismos, starkt underskattat :-) Vad det blir efter träningen vet jag inte ännu, det är också en oerhört viktig måltid så att kroppen återhämtar sig och gör av med rätt grejer och inte bryter ned musklerna. Tror folk i allmänhet inte tänker på detta utan tränar och tror att det skall ge ngt....

96kg hundmat har kommit idag (personalköp), nu ska väl hundarna klara sig ett tag, shit, jag skall bära ut allt till bilen i morgon, PUST.

Bara älskar den här årstiden, fortfarande ljust när man kommer hem och dagen är inte slut. Igår krattade jag löv och gjorde fint och det vara bara så skönt och avkopplande i den svaga vårsolen.

Till helgen har jag beställt en container så att vi äntligen blir av med all vår skit. Finns lite att ta av och att ta det i säckar till miljöstationen är helt uteslutet. 

10 minuter till, det skall jag väl kunna surfa bort, blir antagligen en rätt jobbigt dag ur jobbperspektiv imorgon.

Önskar en skön em.
 



 

Söndag

Kom till ro sent igår efter Earth Hour och fotboll, vi skulle vara hos svärmor 11 idag för att hjälpa henne ta väck ett äppleträd. Underbar dag med sol och värme, trädet var lätt att få bort roten var värre. Jag och A, Hs bror kämpde tappert och till slut fick roten ge med sig.

Tog med oss mycket av de stora grenarna hem, och de sågades upp och klövs, vartefter jag och Harry satt och njöt av en öl i trädgården. Fåglarna kvittrade och det är verkligen vår på gång.

Hann med ett besök på Ikea också, skulle köpa stolen poäng men inte sjutton fanns just den vi ville ha kvar i lager, nåja, lite annat smått och gott fick vi tag i.

Är inte särskilt trött men kroppen värker, får väl lura den att klockan är mycket, tänker man efter så skall man upp jättetidigt imorgon, eller ja, klockan är ju som vanligt men kroppen är inte med.




Förbereder

MMS

Förbereder Earth hour, blev våfflor varav den sista gräddades klart under 1 minut i mörker. Mysigt värre med allt nedsläckt (drog huvudbrytaren exakt 20:30) Massor av ljus lyste sedan upp när vi åt och sedan gjorde vi som alla andra.....


Kosovos landslag på plats!

MMS

Kosovos landslag på plats och vilket liv publiken höll när de anföll, som en trombon, synd de inte fick sätta en balja. Hade varit roligt att höra hur det låtit då !

 

Malmöseger med 5-0 och det kändes, ja, dådär kanske. Motståndet var inte av högsta klass, dock som jag och killen bredvid sa, sådana här matcher skall vinnas de med.....


Sista matchen på stadion

MMS

Sista matchen på stadion , lite vemodigt, här har man upplevt många matcher, de sista tre åren mest förtvivlan men ändå. Nya bygget blir säkert bättre än allt det här. Man ser ju på bilden hur kasst det är och hur illa det är med översikten. Dock, jag gillade "min plats" stående vid mittlinjen, det är så fotboll skall ses !


Fel par vann

Jag har inte tittat på Lets dance i år men idag var det dags för final och det kunde väl vara sevärt. Resultatet var skrämmande fel, hur i helvete kunde folk tycka att Magnus och Annika skulle vinna, no way. Folk kan ju inte se hur de dansade när de röstar så, SUCK

Sovmorgon

Vilken känsla! Vaknade 5 minuter innan klockan idag, helt utsövd och sedan var dagen helt annorlunda, trots stress och massor att göra så har det varit helt ok. Var inte helslut när jag åkte hem och har inte nannat sedan jag kom hem. Skall absolut unna mig mer sovmornar framöver :-)

H och vovvarna hämatde mig vanlig tid på stationen, Harry har röntgats idag med goda resultat (H har varit ledig)

Ringe till vännen J men efter lite prat med hans sambo och enbart någon minut med herr J så bad han om att få ringa senare. jJg försöker styra upp en träff med grabbarna helgen v20, skulle vara riktigt roligt. Vi har aldrig träffats alla på en gång och det kanske är på tiden.

Sitter och sniffar in doften av potatisgratäng med grymt mycket vitlök, till denna serveras Hjortbiffar, mums (hoppas jag)

Imorgon är det tennis, ev fotboll på Malmö stadion (sista gången?) som är inplanerat än så länge.

Önskar alla en underbar fredagskväll

Torsdag - stress framöver

Det är näst sista dagen den här veckan och jag är helt slut. Teleco idag igen, mellan 17-18, vad är det fär j...a tid?  Nåja, alt för det goda.....klart att det blir två veckor framöver som kommer bli riktigt mycket jobb, stress, resande och spänning. V16 och 17 blir helt knasiga, särskilt v17.

Söndag-Tåg till Norrköping
Måndag-Jobbar i Norrköping
Tisdag-Tar tåget till Stockholm på norgonen för ett möte med GS1 Sweden,  vidare till Arlanda på em och tar flyg till Finland
Onsdag-Möte i Finland, flyg till Köpenhamn, byter flyg och drar till London (New Malden)
Torsdag-Träning i New Malden
Fredag-Träning i New Malden, flyg till köpenhamns, lär vara hemma i hemmet runt midnatt

Under v16 och 17 ska ja desutom klara av mitt vanliga jobb, hmm. Det får bara gå helt enkelt.

Som tur är har jag bett om ledigt v21 och det är beviljat, hopaps nu inget annat kommer i vägen, kommer behöva lite ledigt

Imorgon fredag, tar sovmorgon och tar 8:14 tåget till stan, flexen börjar byggas på igen och skall användas :-)


Nytt projekt och träning

Nytt projekt på gång på jobbet, suttit i telekonferens i över två timmar idag på em (mellan 15-17). verkar vara intressant men jag blir liksom inkastad en månad efter de andra, skall väl gå, inte så hemskt mycket att göra. Dock lär det bli lite mer resor, till New Malden av alla ställen. För er som inte vet är et en liten HÅLA sydväst om London, där finns.....Ja ingenting i princip.

Veckan efter påsk är vigd till detta och egentligen veckan efter det med. men då är jag på resande fot med annat.

Så var det boxträning igen, idag är jag helt darrig efterår, sketa jobbigt. Så gott jag kommer sova när man väl kommer till ro. Dags att vräka i sig mat så att kroppen återhämtar sig på rätt sätt

MÖRDARE

MMS


Tål du inte en frostnatt brukar man skämtsamt säga till en nära vän. I det här fallet har till synes frosten helt tagit livet
av snödropperna i trädgården. Var grymt kallt i morse, runt - 6-7 grader och då snackar vi slutet av mars och i Skåne, HALLÅ!

Hoppas ni vaknar till liv igen, ni är så fina !


Bränderna på Rosengård - men låt det brinna då

Kan inte hålla skäften blir så irriterad. Kan inte människor se till att deras barn håller sig hemma och inte tänder på soptunnor, hus, miljöhus eller vad det nu är så låt det brinna.

Skit i att åka dit ock släcka, det är fan inte roligt att få stenar, fyrverkerier och mat slängd på sig. Det finns viktigare saker brandmännen kan ägna sig åt.

Det kommer sluta i en katastrof den dagen det verkligen är allvar och då undrar jag hur många av föräldrarna som ångrar att de inte tog tag i sina barn redan från början. SKÄRPNING!

Ställa om sig

Om jag stannat i Finland en vecka till nästa måndag hade jag sluppit tidsomställning eftersom jag redan idag varit omställd. Finland ligger ju en timme före redan. Men vem fanken vill vara i Finland så länge? Var iof riktigt mysigt idag med sol, is på havet (viken som går in vid kontoret) och allmänt klar vinterdag.

Alltid lika konstigt att komma hem igen, men gud så skönt

Blir jobb hemma imorgon, får inte ihop logistiken med alla telcos och allt vad det heter annars och särskilt med komination med träning

Gäsp, i Finland är klockan nu 00:30 och där är jag fortfarande rent mentalt

42 pengar och finsk bastu

Ojoj, nu är man belåten. Middag och en öl för 43 pengar och därefter en varm och skön bastu. Ja finnarna vet iaf hur man njuter av livet. Så typiskt i bastun, "bara" sådär närmare 90 grader och en STOR finne satt och öste på vatten varannan minut, det var ju så kallt.....

När han och hans kompis gick ut föste han över baljan och jag mumlade Kiitos, sedan satt jag där och öste, typ varannan minut :-)

Är väl egentligen inte läggdags ännu men jag är trött och varm, mysigt att krypa ned ren och fin och läsa en bok

Natti!

Återkommande flygresa

Jag undrar just hur många gånger jag varit i Finland vid det här laget. Så gott som varje månad flyger jag hit, har möte och så hem igen. Sedan i somras har jag fått lägga till en övernattning också eftersom kontoret flyttat in till stan och det går helt enkelt inte att få ihop dagen annars.

Fick stressa som en idiot idag eftersom jag kopplade ned lite sent på jobbet idag, rusade till Nilssons Sushi och hämtade upp en Rainbow innan jag fortsatte småspringande mot stationen i duggregnet. Kom i princip precis ombord innan dörrarna stängdes, pust. Gott att äta lite och slappa, det är stressigt på förmiddagarna när man ska iväg.



Som vanligt inga som helst problem att ta sig igenom säkerhetskontroll eller komma fram till gaten. Jag bara älskar att åka från Malmö till Kastrup och vidare ut i världen. Det kan inte finnas många flyplatser som är så lättillgängliga.

Sedan börjar skiten, hamnar mellan två MYCKET bredaxlade herrar bak på rad 30, suck. Kunde tyvärr inte välja plats när jag checkade in på internet, var nog lite för sent ute (reminder, gå in redan nu och checka in dig till imorgon). Om jag kan välja plats väljer jag helst i främre delan och absolut inte mittplats.
 
Nåja, som om inte detta var nog så satt det bakom mig en mamma med sina två söner, de var uppskattningsvis 3& 5 år och helt jävla ouppfostrade. Pratade HÖGT, kunde inte sitta still och sparkade hela tiden på ryggstödet. Jag fick räkna till 10 många gånger för att inte koka över. För helvete........ Dessutom ett spädbarn bak på rad 34 som gallskrek.

Flydde från ljudet med lite Uffe, sov en stund och vaknade till sans med en 30 minuter kvar. Skön taxi till centrala Helsingfors med en trevligt finne, fattar ni. Han ansträngde sig till och med och pratade Engelska, det händer inte ofta.

Bor på Holiday Inn City West, ett hotell jag verkligen kan rekommendera. Nybyggt, rent, snyggt, trevlig personal och god mat. Detta påminner mig om min Sushi, det var inte mycket mat, dags att gå ned och käka, därefter blir det finsk Sauna :-)

"Vad som än händer är det helt ok" - Di Leva

Ibland fastnar man plötsligt för något man hör. Jag sate på tv:n och blev sittande framför reprisen av Babben & Co, där b.la. Ola Salo, Mia Skäringer och Di Leva var gäster

Di Leva sa bland annat att man skulle gå in i var situation med inställningen att "Vad som än händer är det helt ok"
Det är en underbar inställning och det är så man skall ta situationerna som uppstår.

Underbart program i övrigt, lagom dos humor, seriösa frågor och artister.


Lördag

Dagen efter en Lundellkonsert och jag är helnöjd. Han är underbar vår Uffe, även om det märks att han kommit till åren kan man inte låta bli att förundras över vilken energi han har. Spelade nästan oavbryten i 3 timmar, gubben är alltså 59år. Kan jag hålla igång så när jag skall fylla 60 kommer jag vara nöjd.

En del del sköna låtar och ett par jag aldrig hört live, Kitch var en av dem, go låt. Tror setlistan var ungefär som i Göteborg

1. Omaha
2. Butiken
3. Hitza hitz
4. Ut i kväll
5. Håll mej!...åh, ingenting
6. Underbar morgon
7. Rik man
8. Katt i fönstret
9. Gammal Dodge
10. Rialto
11. Pissväderspolska
12. Kapten Kidd
13. Förlorad värld
14. Kitsch
15. Jolly Roger
16. Elden + dikt Vier Jahrseiten
17. Hon gör mig galen
18. Om den här vintern
19. Chans 20.
Gå ut och var glad

Xtra1:
Medley; Den vassa eggen
Fem minuter Fyra hjul som rullar
Öppen väg, öppen bil
Hela huset skakar
Om jag hade henne
Härligt härligt, farligt farligt
Jag har jobbat för hårt
Hela huset skakar
Jag har jobbat för hårt

Xtra2:
1. Koltrastsången
2. Folket bygger landet

Hmm, fast jag saknar Spike någonstans, nåja klockrent som sagt. Hämtade därefter hundarna hemma hos Mamma K och var väl hemma strax efter midnatt.

Tennis idag, kul som fan som vanligt. Nu har jag redigerat Charterhjältar till en kollega och snart är det säsongspremiär för V75, YES !

Grillspett ikväll, ja helgen är räddad !

Uffe

Sitter på plats och väntar in uffe. Kan inte på rak arm säga när jag såg honom live sist. Laddat hela dagen med att lyssna på Omaha i lurarna. Öldags! God jul

Klockan senare på dagen :-)

MMS

(namnlöst)


I tid?

Jag kan mäta tiden med hjälp av antalet cyklar som passerat vid P-huset Anna på morgonen. I morse till exempel var klockan (förlåt räkneverket) 582, i går morse 650. Med andra ord var tåget idag tidigare inne än igår vilket också stämmer bra, tror vi var ungefär 5 minuter (eller 68 cyklister) sena igår.

Människan verkar av naturen vara sådana att den behöer rutiner, man stiger upp vid samma tid varje dag, gör samma saker och ger sig av samma tid. Under vintern har jag sett mönstret ändras något, det kan förskjutas lite. Såg då att antalet cyklister klockan ungefär 7:32 var ca 100 färre, alltså finns det några lata djävlar som inte tycker om vind och blåst medans de andra 550 skiter i vilket.

Jag skulle vara mer än glad om jag kunde bryta mina rutiner och ha olika tider varje dag, det är lite uppkäftigt och går emot strömmen. När jag bodde i stan var det en ren fröjd att vakna upp, konstatera att, nä idag skiter jag i det här och sover en stud till. Mina tider varierade kraftigt, ingen kunde ställa klockan efter mig då inte. Nu är det helt tvärtom, efterom tåget går 6:48 är jag på jobbet mellan 7:38& 7:43, det är trist och livar inte upp ett dugg.

Idag ska jag nog vara lite busig i eftermiddag, tänkte ta ett tidigare tåg och springa från stationen och hem. Det är väl ungefär så wild and Crazy som dagen kommer bli


Time

Ja herregud, tiden bara försvinner iväg, det är helt sjukt, ena sekunden är det söndagkväll och helt plötsligt tisdag kväll.

Vad hände däremellan? Jo Harry fyllde 1 år igår, eftersom första hundåret räknas som dubbelt ggr 7 så borde han vara 14 människoår, det är ingen valp längre. Slyngelålder, fast det är inte så farligt, han är go :-)

Tränat box idag, som vi körde, lyckades sträcka insidan av låret vid en kickövning känner jag och känner jag så idag vill jag knappt veta hur det kommer kännas senare i veckan. Lär iaf sova gott i natt, det är en sak som är säker.

Grannens bil är hemma igen, tänt inne, undrar just om han sluppit ut eller vad som händer, hela huset är tömt sedan innan. Får väl luska lite och se !

Tänker däcka tidigt idag, ny arbetsdag imorgon. Fick en ny stol från kinnarps på prov, mycket najs. Oj som jag skall arbeta nu !

 

Söndag & Malmö FFs nyförvärv

Skön söndag som mestadels spenderats utomhus, flyttat torkvinda, sågat ned kvistar som låg mot telefonledningen, tog ned en Björk, sågade upp den och såg till att klyva den också. Riktigt trött efter denna ansträngning vill jag lova :-)

Uppdaterat kalendern med MFF matcherna och även om matcherna under hösten är preliminära så är det bra att ha ett datum.

Längtar verkligen till den allsvenska premiären och framförallt till första hemmamatchen med Malmö på Swedbank Stadium

Särskilt intressant är alltid nyförvärven, nu är det dags att granska vad är det nu man lyckats köpa in...
Förhoppningsvis hittar jag snart bättre ljusblå bilder på herrarna


Miljan Mustavdzic


Daniel Larsson


David Durmaz


Ricardinho

Rent spontant känns det intressant, inga jättefiaoskon på förhand, det lär väl visa sig....


 





Ludde

Såg inte v75:an idag så jag tog en titt på inspelningen nu i eftermiddags. Ludde, det är killen det, jag blir alltid så glad när han vinner. Ser alltid till att ha sina hästar i kanonform. Starkt jobbar att ta 3 v75 segrar och en andraplats


Hemma från de mörka skogarna

Det är alltid skönt att komma hem och känna de ljumma vindarna igen.:-) Kalmar visade väl inte sig från sin bästa sida idag precis, dock väldigt skönt att promenera ned till stationen.

Lyckad tripp, eller ja, ur pokersynvinkel var det väl inte det men alltid trevligt att träffa lite folk. Jobabde hemma hos Z&V i torsdags, fantastiskt med tekniken av idag. Kan sitta vart som helst i världen bara man har tillgång till sin dator och en uppkoppling. Besökte Yellow på eftermiddagen och sedan blev vi skjutsade till stan. Var hemma hos dem vi övernattade hos och tog några bira innan vi gick till han som höll i kvällen. Blev 7st, träffat alla utom honom vi var hos tidigare, det var en riktigt ungkarlslya :-)

Fantastikt trevligt och en massa dryck blev det, pokern gick som sagt inget vidare men är egentligen sekundär. Fick nyköpta bullar till frukost som jag smälte gott genom att sova på tåget

Härligt väder här hemma och imorgon pratar de om ännu bättre.

Skall ta tag i dammsugning, det ser ut här....

Blir nog en liten dusch och lite vila ögonen innan jag tänder grillen. JA, det är dags nu, grillning först den 14:e mars, det är väldigt sent in på säsongen....

Take care!

PS Liverpool tvälade till Manchester U, YES !!!!!! Ds

Roma Arsenal, förlängning

Ja då, de visar den på kanalen jag hyrde, KANON !

Olympiastadion, finalarenan i maj, hmm. Där hade också varit najs att vara, maj, är väl närmast omöjligt, sicken dröm

Seg känner jag, inte med riktigt, E skulle hört mig, segt med Arsenal, det är ju hans lag ;-)

Vart lag har sprungit drygt 12 mil vardera

Vassaste chansen, Van Persie över (högt)

Första förlängningskvarten slut, tillbaka i Studion, Sladjan programmledare, äntligen, mycket kunnig !

Tala om kort paus, shit, man skall inte klaga. Roma extra kraft från publiken?

Hörna Arsenal

6 spelare tydligen halvskadade i Roma från början men de har tydligen spelat ännu, säger lite om viljan

Kamp, inget skönspel säger de

Sicken chans för Arsenal, var det Motta som missade inlägget totalt?

Ska det bli straffar?

Ingen vill göra bort sig, försiktigt spel

Roma har mycket snabbare passningsspel

114 minuter spelade

Pizarro helt slut

Motta är "mottligt" snabb med inkast :-)

45s kvar innan straffar

Brighi ut - 1,6 mil

Domaren blåser, nu jäklar straffar, det här kan gå hur som helst !

65 000 på läktarna, känn ingen press.....

Almunia eller Doni
Doni räddar första, dålig straff
Almunia har inte en suck, alldeles för hård straff
Arsenal sätter sin andra straff
Riktigt dålig straff av Vucuvic, Almunia räddar
Arsenal har tur, målvakten är nära nära
Baptista nu, sätter den
Nasri....Iskallt i mål
Press på Roma, Montella lurar målvakten åt ena hållet, lägger den i andra
Denilsson, MÅL
Ingen press på Roma, shit !
Totti, inga problem, lika

Singelstraffar

Toré mål för Arsenal
Kyligt i mål för Roma (ingen aning vem det var)
Sagna, japp, såg iskallt ut
Riise, mycket nära att målvakten tog den
Diaby, kort ansats, funkade
Tonetto, högt över

Ingen bra straff, han kommer inte sova inatt.

Jaha, fjärde engelska laget vidare, helt osannolikt.

Lottning av kvartar 20:e mars, spännande
Shit måste sova, Natti !

2:a halvlek United vs Inter

Hur ska det gå, matchen snart igång igen, önskar så att man varit på plats, vilken stämmning.

Säger som Glenn, trodde ett tag United skulle avgöra direkt och det hade varit så trist för matchen. Ny har dock Inter chansen, de är på gång. Håll i nu och tryck dit den.....

Viera som tappade Vidic går ut, in kommer Muntabi

Ronaldo mål, 2-0

Passivt försvarsspel av Inter, håller möjligen i Italien, inte mot Engelska lag och definitivt inte mot Manchester United

Vilken sång !

Avvaktande, Inter kommer inte in i mitten. Dåligt med löpningar i djupet.

Inter byter ut Stancovic och Adriano kommer in istället



NEJ, den ska bara in, Adriano i stolpen !!!!!

César räddar två gånger om, nu böljar det

25 minuter kvar, Zlatan högt högt över
Adriano över

Figo på väg in , ut?

Skall mycket till om Inter skall få in 2 baljor med 22 minuter kvar

Balotelli går ut, skönt att man tar byten när de behövs och vill skapa förändring, STOR skillnad mot Sverige. TA LÄRDOM !

Hela United i eget straffområde på en frispark från Figo !

Försvar, försvar, försvar kontring, det är United just nu

Zlatan precis utanför (i burgaveln) efter ett snyggt inlägg

Kvarten kvar, inga Intermål?

Första Unitedhörnan på evigheter, Rooney utanför, ofarligt

För lätta inspel från inters sida nu

Rooney sprungit 9,17km

Strömberg låter full

Många trötta (jag med)

Helt rätt, Zlatan måste näta om Inter skall klara att vinna den här typen av matcher. Han har gjort mycket rätt men mål saknas, synd om dem. Måste samtidigt hur lite jag än vill berömma United, spelat precis så som de ska, gjort målen och i precis rätt tid. Egentligen aldrig satta under hård press, bra!

Full tid, 2 minuter tillägg! Hörna för Inter helt ofarlig

SLUT

Vad säger man, det duger inte i Champions Leauge, tyvärr !

Tungt just nu, det blir bättre.

Roma vs Arsenal, förlängning !





Ibra

underbar passning, Stanco missar...

Zlatan utanför efter skön fast lite lång passning från Balotelli

Skön första halvlek, synd på målet i 4:e minuten av Vidic, Inter tagit tag i det sista 25, det kommer en kvittering om de fortsätter så här. Inter klarar sig vidare med 1-1, United måste gå för ett mål till. Ser fram emot andra halvlek

United chocköppnar men Inter kommer igen

Zlatan hade jättemöjlighet men nickar i marken och över, NEJ. Den ska ju bara in. blir tufft för Inter, helt klart, skönt med riktigt bra bild via nätet för en gångs skull, 49 spänn, rena fyndet

OJ, vilken målchans för United, som tur är räddar Cesar

Nästa musikalbum



Jämförs lite med Xavante med Lundell, spännande. Gillar Thåströms melodrama, förra albumet Skebokvarnsv. 209 var riktigt skönt om än lite annorlunda. Kärlek är för dem släpps på fredag :-)

Förlust

Prestigeförlust mot kollegan i tennis i em. Som jag misstänkte är min tennisserve alldeles för svag, min stora akilleshäl, måste jobba på den, helt klart. Gör så mycket om man får igång bollen ordentligt.

Undrar men som får gå av planenmed förlust ikväll på Man Us hemmaplan. Jag hoppas Man U, trist om de skulle ta sig vidare. Dags att ta reda på, matchen börjar nu.

www.viasat.com

Absolut off (som vanligt)

Kan konstatera igen att jag kommer vara off när det gäller mode ytterliggare ett år. Det känns hur bra som helst, jag är ärligt talat ointresserat, något så ytligt som kläder. SUCK !

Citat Landskronaposten (lokaltidning)
"Upprullade blå Chinos till kavaj med uppkavlade ärmar - så ska mannen se ut i år enligt H&M"

Tydligen är färgglada Chinos också årets grej, "De skall helst rullas upp fem-tio centimeter så att strumporna syns"

Universalplagget i vår är en mörkblå kavaj, gärna med uppkavlade ärmar...

Tyck jag är tråkig och grå men jag försöker inte föreställa mig. Som min älskade sambo sa, har man upplevt 80-talet vill man inte tillbaka dit...


 

Onsdag på jobbet

Varit en skum vecka ur den synvinkeln att jag bara varit på jobbet i ca 1.5 timme än på länge. Fysiskt på plats alltså, otäckt effektiv hemifrån när det är helt tyst, ingen stör och få telefonsamtal. Tänk om det varit så alltid! Fast hemma alltid, nä, alldeles för osocialt, bara då och då. På väg in nu till en ny skön dag, vem vet vad den bär med sig....

Krasslig

Kände mig krasslig redan i natt, vaknade av magont, svettningar och frossa. Dock inget som ville visa sig mer än så (fast det var tillräckligt) H hade tjänstebil så vi susade in till Malmö, var i vilket fall som helst tvungen att få tag i jobbdatorn. 8:15 ringde jag IF bilglas, hon var mycket trevlig och förklarade hur man skulle göra. Ringde ochså en glasfirma i Landskrona som visst kunde titta på det direkt, var "bara" att komma förbi med bilen. Just det, jag är i Malmö, bilen hemma....Europcar, det blev räddningen, lånade en Skoda (Fabia?) och drog hem. Hmm, jaha, det är väl bara att köra då, med din ruta på förarsätet ersatt med en plastsäck, såg mycket. NÄÄÄÄÄ

Nåja, hittade iaf fram efter att ha dumpat cykeln på Ica i Häljarp, tala om logistiklösning. Mycket trevlig kille som ägde stället (anno 1918). Visst den bli klar i kväll. Yes, perfekt. Buss till stationen, illamående, fick sitta och vänta i närmare 40 minuter innan tåget som passerar Häljarp kom, promenad till ICA och tog cykeln hem. Riktigt svettig och illamående nu. Klarade mig dock och när jag kom innanför dörren stupade jag i soffan i arbetsrummet. Vaknade till liv runt 13, shit, jobb, jag har en VMI lösning med en kund och den gör jag på måndagar, lite brådis för att få iväg en bil till onsdag.

Jobbat, vilat, jobbat, vilat så såg min em ut. H tog 16 tåget hem och jag hämtade upp henne i Häljarp med Skodan, diesel, skönt vrål :-)

1000 kronor i självrisk, nåja, pengarna inte det viktiga, det är allt jävla mek.

Jobabde på lite till och somnade sedan på nytt i soffan. h lagade lite vit ficsk med ris som jag med möda fick i mig. Sedan kollade jag på vänner, Men behavning Badly och sov jag igen medans H var iväg på kurs med Harry.

Nu börjar jag vakna till liv, kroppen skriker inte av hunger och det känns just nu rätt ok. Undrar hur jag skall kunan sova i natt, dock, kroppen brukar klara det där rätt bra när man är dålig

Imorgon skall jag sitta hemma, vattenmätarbyte 11:30, som om man var hemma jämnt och inte hade ngt annat för sig....

Skippar antagligen boxträningen, beror dock på hur mycket energi jag fått tillbaka

Slafen sie gut !


Tennisförlust

Suttit och tittat på Sverige vs. Israel i ett par timmar, synd att han inte orkade ända hem men Israelen vad kvick och duktigt. Skall bli interessant att se hur Vinciguera klarar sin match, vilken rysare. Hade gärna varit på plats men, ja precis....

Idiotjävlarna som bråkade utanför stadion igår då, patetiskt, framgår så tydligt att de inte var där för att demonstrera, såg ett klipp på sydsvenskan, man blir ju bara trött. Vad tror de att de skall uppnå och tycker de verkligen att det är värt det, många av dem är nu märkta för livet.

KK var här igår, hade köpt med sig pizza, de är så härliga, alltid fulla med energi. Jag var ngt trött men höll mig iaf vaken.

Idag är H iväg och jobbar, tomt här hemma utan henne, hoppas hon hör av sig snart så hon kan få inköpslistan. Är lite svårt att ge sig ut med en bil utan ruta påvänster sida fram, sitter en plastpåse där för att skydda. Måste ringa If det första jag gör imorgon. TACO det är planen än så länge, vi får väl se om den står fast

Magmaskin i vardagsrummet och tennis, ja det var så det såg ut för en stund sedan. Nu oroar jag mig mest för hur jag skall kunna gå imorgon.

MATCH


Idiot, det går inte att bryta sig in i dagens bilar

MMS

Idiot, här syns hur man försökt sticka ned ngt och när inte det gick slog man in rutan istället. Bara på rent missnöje, var inte ens inne i bilen. Har stått en bil till som fått rutan inslagen ett par parkeringsrutor bort, såg splittret på marken. Det är sådant här polisen och männsikor skall se till att stoppa, inte en tennismatch i Malmö.


Så meningslöst

MMS

Så meningslöst och dumt, det fanns inget synligt framme i bilen och att bryta sig in i en Volvo V40 ger inget annat än problem för ägaren. Ingen hade ens kollat i handsfack eller sidoutrymmen, fanns inget där heller. Måste hänt mellan det att H hämtade mig i natt vid 1:30 till morgonen. Meningslöst, ungdomar givetvis, tur för dem att jag inte får tag i dem, hade bankat skiten ur dem. Glas överallt, SUCK


Promenad efter en helkväll

MMS

Promenad på 2,5 timme var inte helt fel, jättefin sträcka och jag kommer garanterat springa där i sommar.
Sjön låg helt spegelblank

Var i bra form när jag kom med tåget hem från stan i natt...En härlig kväll, Bröderna M, Lemongrass (underbar mat), Grappa och Harrys. Kul att träffa M, kom fram till att det var 2,5 år sedan sist, hemskt. Träfafde även C och S, C är också kollega från Partnertech. Återseendets kväll helt enkelt!


Rickard Palm



Mobilberoende



Lyckades springa ifrån min mobil idag, den stackaren ligger ensam kvar på bordet bredvid sängen och gråter. Ingen som vill lysna på radio eller musik med mig, inte heller ringa med mig eller skicka SMS eller ens surfa.

Jag saknar min mobil, den är en del av mig, tala om I-landsproblem. Dock är det inte bara det, jag skall träffa en f.d. arbetskamrat i em/kväll och det hade varit bra om hon kunde nå mig. Lyckades dock koppla om min mobil med hjälp av 3s internetsida och istället får Hs telefon samtalen. Som tur är har hon sin tjänstetelefon så hon var så underbar och lät mig låna hennes vanliga (om än utan musik, radio, surfmöjligheter etc)


Satt facinerat mitt emot en kille på tåget idag som satt och rev ut annonser/reportage ur Metro/City, rätt intressant hur han kollade, rev, stoppade i väska, rev på nytt, stoppade i väska etc. Antagligen har han riktigt kort minne och det han blev inspirerad av blev han tvungen att riva ut för att komma ihåg. Hade jag hittat ngt intressant hade jag tagit med hela tidningen och inte lämnat en sönderriven tidning kvar, hur kul är det att få den i handen sedan...

Nya tag, fredag, snart vår/sommar !

Keep it up!

Facinerande

Hade chefen på besök vid 10-kaffet idag. Med var E 4 månader, jag blir lika facinerad var gång ett barn i den åldern kommer in i rummet. Alla kvinnor, något undantag iof, får något glittrande och drömlikt i blicken. Kan inte för mitt liv förstå hur det kan vara så. Även ett par av den manliga populationen var rätt sålda, typ E & A....Jag har inte den där känslan, har inget som säger till mig att Ja, ååååh, underbart, mer, vill, vill, vill.

Däremot när Nixon kom på besök, då reagerar min kropp och vill. SKUMT!

Det är tur att man har ett val och jag vet vad mitt är !

Ljumske - ajaj

Ljumske (latin: ile, inguen) är, i människans anatomi, de två kroppsregioner som definieras av vecken mellan lår och buk (sulcus inguinalis).

Det är mycket lätt att "sträcka ljumskarna", vilket i praktiken betyder att man sträckt en lårmuskel, om man inte är tillräckligt uppvärmd och man bör därför alltid vara noggrann med att "töja ut ljumskarna" och låren ordentlig



Precis i nummer 3 har jag jävlig ont idag, tror aldrig jag känt av ljumskarna innan, visste knappt vad de var. kan förstå att fotbollsspelare har ont och inte kan spela när ljumskarna spökar. Antagligen både vattengympan och boxträningen igår som gjort det. Känns lite som om man fått pungen i klämm, AJ. 

Varit och storhandlat i Landskorna, döskönt och ha det gjort innan helgen, tycker om att gå och lalla mellan hyllorna.

Sovit ostört de senaste nätterna och i natt lär inte bli något undantag.....

Härlig träningsvecka

Vattengympa igår, boxträning idag, det är verkligen en grymt bra start på den här veckan, får se vad vi kan tänkas orka i morgon. Jag vet av erfarenhet att jag inte kan träna varje dag, kroppen säger ifrån och allting blir bara skit

Jobbade en timme extra idag för att anpassa tiden till tränandet, skönt att få undan lite surdegar

Härlig vårdag ute men tyvärr gick det lite i moll när jag tappade en nyinköpt sushibricka upp och ned i gruset, fattar inte vad jag höll på med, SUCK. blev en slafsig kebab istället.

Kommer stupa i säng nu och sova som ett litet barn, nyduschad och rena lakan, gött !

Natti !


Glädje och sorg

Är varandras motsatser sägs det. Idag har jag fått både tråkiga och glada nyheter.

En gammal flickväns mamma har avlidit och det tog hårt, vet att hon sedan innan hade lite problem med sin pappa. Jättetrist, jag skall iaf maila och beklaga.

Sedan det roliga, det är bröllop på gång igen, Z&V skall gifta sig i Augusti, så underbart kul och att vi får komma dessutom. Bäst att vara ute i god tid med boendeplaner, lyckades ju bra när P&S gifte sig i September.

I övrigt, ja, jobb, varit trött, tränat vattengymnastik, suttit och surfat 2 timmar nu och tänker nanna kudden rätt snart. Ny dag imorgon med möten och efter jobbet blir det boxträning. Skönt ändå att man klarar det när man ändå är 35 (Underbar ålder, eller hur)

Take care

Grymt kul

Det var skoj att ge sig ut i Malmös nöjesliv igen, får vi göra om :-)

Efter Jesus Christ superstar, som för övrigt var väl värd att se, gick vi vidare till Paddys där det intogs mat, öl och vin. Vi lurade lite på vart vi skulle svänga de lurviga och valet blev Sving Inn, gratisentré passade oss utmärkt. Som vi stuffade runt, helt slut i benen idag. Lite otäckt när brandlarmet gick men ingen reagerade, musiken fortsatte och bartendern serverade vidare! Var väl antagligen ingenting men vi tog det säkra före det osäkra och gick ut och in på Privé istället som för kvällen var schlagerbar. Inte fullt så bra musik där, passar varken mig eller H....Skönt att bara ha ett kvarter "hem", slocknade efter 3 någongång och jag lovar att jag sov ovaggad.

Hotellfrulle med en något ovan vy över Gustav var helt ok. hämtade hem vilddjuren från svärmor och susade hem. Jag klarade att vara vaken lite längre än H men sedan sussade jag också en stund, gött

Nu är jag färdig och jag menar det, helt färdig. Ny vecka, nya tag.

Shit, Natti !


RSS 2.0