Oinspirerad & mögelrum

Duktigt oinspirerad för tillfället, jag behöver ett break, vill göra ngt annat. Vi pratade om det hemma igår och H frågade mig vad jag kunde tänka mig att göra. Det är väl det som är problemet, jag vet helt enkelt inte, ngt annat måste bli svaret. Tycker det är riktigt tråkigt just nu, vill inte ta tag i ngt, saknar helt inspiration och tankar på vad jag skall ta mig till. Känns ibland som jag lika gärna kunde köra buss eller taxi eller bara göra ngt mer fysiskt, att sitta
här och pilla i datorn ger mig inget, jag blir inte tillfredställd, SUCK.

Och så den här börbannade jävla mögelväggen hemma, blir så trött. Ordföranden i föreningen och hennes mes till farsa (tror han är det iaf) var uppe igår och kollade. Jag höll på att bli förbannad, det är INTE jag som skall göra ngt åt det. Det är ett problem som fastigheten skall ta tag i, det är alltså DE som skall handla och det snabbt. 

V flyttade ut sängen i vardagsrummet så nu ser det ut som hejkomochhjälpmeningenhjälpkom hemma. Hatar att ha sådant omkring mig, fast sova gick där med:-)

Helt slut efter tennisen igår, kände av de 45 minuter vattengympa vi var på i måndags, fräckt.

I övrigt, har kollat av med CG igen hur det går med vår häst, verkar som om hon kommer vara i hans träning från och med helgen. Skall ringa och kolla igen framåt lördag/söndag och se att allt gått bra. Hoppas CG bara ser det som att jag är intresserad och inte att jag bara ringer för att tjata. 

igår när jag hade ytterst dålig inspiration med så lärde jag mig massor om, STC, hur administrationen ser ut, hur pengar betalas hit och dit. Jag tycker absolut INTE att spelandet skall avmonopoliseras längre. ATG tillför travsporten en massa pengar och utan ATG skulle nog hästnärningen minska ofantligt mycket. Misstänker att Svenska Spel är uppbyggt på ett likartat sätt. En avmonopolisering får inte gå ut över utövarna i sporterna som bolagen tillåter oss att spela på (och som får tillbaka pengar).

Efter lördagens V75 7:a så har jag i uppdrag att sätta ihop ett nytt system till v75 jackpoten på lördag, skall verkligen bli kul att gräva mig djupare in i analysen.

Sitter och väntar på avslutet i en Traderaauktion, en ny digitalbox till far. Den vi har på Öland har bangat ur totalt och det är ju snart fars dag...

Tack & hej
/Stefan
 

Snålblåst - Äntligen slut för i år.....

Det är precis rätt ord, precis som blåsten på Malmö Stadion idag, snålblåst, det är så säsongen sett ut, motvind hela tiden och inte ens en liten bris medvind hur mycket man än letar. Stiltje i ngn match kanske, AIK är väl det undantag som bekräftar regeln.

Slut, tack för i år, eller tack, säger man tack när man inte är nöjd? Undrar om Roland Nilsson förstår vad han ger sig in i. 9:e placering i Allsvenskan, undrar när det gick så embarligt dåligt sist? Sören lär inte få det lätt att hitta någon ny klubb att förstöra, för det är precis vad han ägnat sig åt i år, förstört och demolerat. 

Ser till och med fram emot de första kalla och ruggiga träningsmatcherna framåt Februari/Mars på Heleneholm och det säger inte lite. Det kan inte bli sämre nu och jag hoppas att vi på nytt kan bli kända som laget som aldrig ger upp, laget som det skall göra ont att möta, laget som går framåt oavsett resultatet och kämpar tills vi dör

Det är med vemod jag tar vintervila, välkommen du nästa säsong
/Stefan  

En trevlig kväll



Det blev en riktigt lyckad tillställning på S:t Markus vinkällare. Sällskapet var på sitt bästa humör och den härliga atmosfären som kastade oss ett par sekler tillbaka var fantastisk. var kanske ngt besviken på buffén, hade riktigt höga förväntningar på den efter allt man hört, jag tyckte mer, ja vadå....

De flesta försvann hemåt efter födoämnesintaget men jag , H, L & J gick in på pickwick och stärkte oss (som om det behövdes). Där inne var det livat :-) Efter ett par Guiness så vinglades det hem på cykeln och stupades i säng. Skönt att ha den där extra timmen idag, den gjorde att man mest är seg och inte så bakis. Skall strax ta mig till  Malmö Stadion och kolla på lite fotboll, måste se om MFF kan avsluta på ett bra sätt och spöa skiten ur Elfsborg. Det om något hade varit en värdig avslutning på säsongen. Inte varit utanför dörren ännu, men det verkar som vanligt vara en riktigt fin höstdag ute, H & Kito har nyttjat detta, de är iväg och tränar.

Sköt om dig, take care
/Stefan 

V75 och en hälsat på en massa travkändisar

gick hyfsat men bara lite drygt 1000 plus idag. Kunde gått bättre i sista avdelningen men nummer 6 som jag också hade orkade inte hela vägen :-(


Nåväl, nu kan vi satsa på jackpotomgången nästa lördag istället, har ju lyckats lura både E & J till detta :-)

Pratade med CG också så nu sklal vår häst äntligen flyttas till hans anläggning, kommer kosta mig 50% mer var månad (1200) men nu komemr vi iaf få se om hon duger något till. Han var lugn och saklig och medans vi stod där och pratade så hälsade vi på Björn Gopp, Roger Wahlman och kari :-) Big business nu...

Nu skall jag däcka ett tag, var en ansträninge att få två system med 7 rätt....

/S


Fredag & idol

det är ett koncept som fungerar för mig, lite lagom efter en jobbig vecka. Äta, dricka och kommentera.

Finns en hel del att tycka om veckans program, t.ex. hur i helvete folk kan rösta på SAM, han var sämst och riktigt riktigt dålig. Små skolflickor som röstar på honom p.g.a hans bockskägg eller vad är det frågan om och så hans självbelåtna min när han får vara kvar trots alla dissningar. Och hur kan man låta Evelina åka hem när hon bara var så skön, denna lilla söta späda lilla varelse, särskilt när mitt andra hatobjekt Amanda är den som hon ställs emot. Amanda gjorde inte heller mycket rätt och jag fattar då inte hur juryn faller för henne varje vecka, inte ens h tyckte hon var bra idag.

V75 & Jägers imorgon, skall träffa CG för att förhandla om vår pålle, iaf ringa hoonom, misstänker att han är på plats ngn stans på banan. Har gått så bra för honom på sistone. Så skall jag spela åt oss ett par på jobbet, ett stort ansvar och jag vet inte alls hur det skall gå ihop sig.

Party med mat, dryck och kompisar imorgon, blir väl 10-12 st, kanske svingar vi de lurvia sedan. Söndag är det förhoppningsvis bakfylla som gäller :-) MFF:s sista match för säsongen också, kan man ju inte missa.

Nä tillbaka till analyserandet, hej svejs

En dag kvar

det är så jäkla skönt att det bara är en enda dag kvar till helgen . Det har varit en slitsam vecka, kanske inte så stressande direkt men att hålla i en utbildning och behöva vara 120% alert hela tiden tar på krafterna.

Tänkta faktiskt börja packa ihop och glida hemåt redan nu, skall hämta Kito och sedan skall jag ev, träna lite, har inte sprungit sedan urminnes dagar och jag skulle behöva komma igång.

Helgen, ja inte ngt särskilt planerat imorgon men på lördag blir det antagligen v75 på Jägers samt senare på kvällen utång efter en förhoppningsvis god buffé på S:t Markus. Har aldrig varit där så det blir verkligen skoj.

På söndag skall jag var bakis, härligt och så får man dessutom en extra timme, det är nog den jag längtat efter så länge.

Gjorde antagligen ett vinfynd igår fast jag inte visste om det, en 2002 Rieserva, kollade på systembolagets hemsida och 2001 kostade 79:- och 2003 99:-. 2002 gav jag 45 dansk för vilket är ungefär 55 svenska. Nästa gång shoppen är öppen skall jag ge mig på en låda om det finns kvar. Gott var det också......(en onsdag.....)

Take care!
/Glidaren


Historien fortsätter

Det är en jäkla tur att man inte håller på med det här resandet varje dag! Idag 7:22 tåget var försenat till 7:42 stackars jävlär, varje dag samma Visa. Börjar återfå lite motivation till jobbet det har är kanon. Nu drar viiväg med tåget, kommer snart koppla ned min cennection/Stefan

Kväll:
Tågresan slutade på Kastrup då det hänt en "olycka" ngn stans, alltså upp och kolla Metron, nä gick inte, ut kolla bussarna, vadå bussarna, buss stod det där och så mycket folk. Stötte på en kollega och hennes kompis och vi delade en bulle till jobbet. Ingen billig resa till jobebt för arbetsgivare idag inte.....

Jobat som en gnu och är helt färdig, sista utbildningsdagen imorgon, skall bli så skönt att glida visslande till jobbet på sin cykel på torsdag....

Take care, 21:30 skall jag smacka bollar, länge sedan sist

Senare....
Skön första träning då man inte rört sig på tre veckor, äntligen starta igen och komma igång. Nytt slag lärde vi oss idag, volley(någonting), fick lägga ned kraft på det slaget....

/Stefan

Vi ber om ursäkt som vanligt.....

för att tåget är sent. När man hör en sådan kommentar i högtalarna på tåget som skulle lämnat Malmö central 8:02 kan man inte annat än småle. när personalen är skittrötta på att tågen som alltid verkar vara försenade kan man förstå hur illa det verkligen är....Kan inte påminna mig (kollar bloggen förra året) att jag upplevde det så då jag satt och for till KPH tre dagar i veckan.

Alltså, jag har återupplevt min projekttid lite grann, upp i tid för att ta sig till KPH och sedan vara hemma sent trots att man inte tyckte att man jobbade så förbaskat länge. Nåväl, rätt kul att vara tillbaka, dessutom med mer läraktiga elever än förra året. Rätt komiskt faktiskt att det nästan är ett år sedan sist. Då för ett år sedan hade vi 10 utbildningsdagar, den här omgången blir det tre, tala om att jag får ligga i och prata fort och utan tvekan för att hinna med allt.

Helt slut kom jag hem efter allt babblande (jag brukar inte pladdra så där i vanliga fall). känner dock en styrka i att jag har hå¨llt på och jobba med sakerna seda<n i Februari och vet vad jag pratadr om, skön känsla mot sist då man mer fick chansa lite....

Dock inte så pass trött att jag gick miste om fotbollen, nä du :-)
Gais vs MFF, intressant på så vis att det är Roland Nilsson som är MMF:s näste tränare som just nu ansvarar för just GAIS. Kalla mig inte medgångsupporter, MFF har presterat under all rimliga krav i år och trots det följer jag mitt lag. Blev lite småtrevligt på krogen med Fläskfilé och några öl....Underligt fenomen det där men hur det än kommer sig så stötar man ta mig fan alltid på några som man hamnar i samspråk med som man överhuvud taget aldrig skulle pratat med i vanliga fall. Så även i kväll och vi lär väl ses på söndag igen när vi säsongsavslutar mot Elfsborg. Hur matchen gick, hallå, har ni inte koll. mff vann rättvist med 1-2, så daxs att börja nu efter alla bottennapp som vi presterat. Dock, det finns en viss stolthet kvar och vi ger ingen en gratispoäng.

Just nu slut som fan, läst blogg från föregående år och konstaterat att jag och H hade vår andra dejt för exakt ett år sedan. En kall och klar kväll, jag H och våra hundar. Billy, saknar dig, hoppas du har det gött.

Kram & Hej, vi höres

/Stefan


Välkommen till min nya blogg!

Hoppas på att jag skall kunna fortsätta mitt bloggande här, så mycket enklare än allt annat jag testat :-)

Välkomna att ta del av mina tankar
/Stefan

RSS 2.0