Pucko 1,2&3

träffade jag på planet hem igår.

Pucko 1
Har en alltför stor väska som handbagage och man kan se direkt att det aldrig kommer gå att trycka in den på bagagehyllan. Har väl synfel, för han testar ändå varpå flygvärdinnan kommer fram och säger till honom att han måste ha den under sätet framför sig. Han stånkar, pustar och har megasvårt att lyckas få in den där, fan har karln aldrig flugit?

Pucko 2
Vi skall starta men helt plötsligt ser flygvärdinnan att skylten för upptaget på toaletten är tänd. Ngt pucko har gått in där innan start, går fram och knackar ihärdigt och högt på dörren MÅNGA ggr innan han slutligen komemr ut. Fan, hur jävla bäng får man vara, men går på toaletten INNAN man sätter sig i planet. Det tar liksom en stund innan man har tillåtelse att gå in där. har han aldrig flugit förut....

Pucko3
Vi rullar mot startbanan, plötsligt får flygvärdinnan ett samtal från cockpit. Kan ni vara snälla och stänga av all elektronisk utrusning ber hon oss. Sedan kommer ett samtal till, då går hon resolut upp, tar, nej sliter datorn ur handen från en kille på 4:e raden och slänger mer eller mindre in den i utrymmet för väskor ovanför oss. Bra jobbat tjejen och du killen. PUCKO !!!!!

Var hemma först 22:30, snacka om lång dag. Idag stressat som f, har 1000 grejer att göra

Skall bara kolla sporten och sedan är det horisontalläge som gäller. Go natt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0