Ni har väl inte missat att det är Halloween snart?

Det har inte vi iaf (eller H snarare)



Inte min måndag

Det hände en hel del igår och sammantaget kan man konstatera att det inte var min måndag.

Började iof bra, tåget i tid och bytet i Lund var smidigt. Hann av på stationen i Malmö för att köpa biljett och frukost. Sedan till Kastrup och väl där började det krångla, började med att det var ett helvete att få ut pengar, inget fungerade och utan en ända Euro på fickan kan man bara inte åka iväg. Sedan var planet försenat och det var tur för mig. Efter att ha ringt H som fick hjälpa mig med överföringar och kolla saldon så skulle jag boarda, var rätt så sent på det men kände ändå att jag var tvungen att gå på toa. Då satte det igång, kräktes och mådde skitdåligt, missade avgången och det var väl tur, tänk om det hänt i luften....Hade ett helvete att ta mig hem, mådde dåligt på tåget och, ja en mardröm, minst sagt.

Ömsom vilade och ömsom jobbade lite och var helt slut när det var kväll, sov en 10-11 timmar och förutom ömhet och seghet p.g.a sovandet var det rätt ok idag. Har jobbat hemma och fått gjort nästan en hel presentation som jag skall ha för en kund på måndag. helt slut nu med, känner mig inte kanon, tänkte åka till jobbet imorgon men vi får se.

Tack Malmö för segern, 1-3 mot Ljungskile var en kämpainsats, kul att det blev vinst. Ljungskile är ett skitlag och efter spel på den embarliga planen var alla skitiga. Nu är det bara 2 matcher kvar och sedan sätter vi punkt, skall bli skönt, har våndats innan varje match den här säsongen.

God natt Sverige
/S

Dags för nytt lopp

Kalmar, fredag, lopp 2. Yellow Birds andra start, har inte 100% bestämt om jag skall dit eller inte. Det är långt men hur ofta startar vår häst? kort dag också, hmmmm, ja vi får se

ABB, LVI, Miltronic, El-Vis 
 
Alla. Körsvenskrav kat. 4. 
2140 m.  Tillägg 20 m för  varje  vunna  6.000 kr 
Pris: 15.000-7.500-5.000-3.500-2.800-(2.000) kr. 
Hederspris till segrande hästs ägare och körsven. 
 
 
Omsättning tisdag 28 okt, kl 20:52 Plats: 70 kr, kl 20:52  Vinnare: 60 kr
 
 Startnummer Rekordtid Pengar Startpoäng Odds Platsodds
OddsP-odds

YELLOW BIRD s 3 Eriksson Leif H a (Län To)a2140:1 24  10-999

PENNY STREAMLINE s 3 Holmberg Åsa (Nil Fr)a2140:2 12  10-999

BELLA HÅLERYD s 3 Nordström Per (Bro Ma)a2140:3 999  999-999

DONNA SIGN s 3 Östergren Torbjörn (Ytt Ås)a2140:4 999  999-999

MIKE REVENUE h 3 Sjunnesson Jörgen (Wic Ja)a2140:5 999  999-999

MELINDA F. s 3 Fajersson Catrin (Fun Ka)a2140:6 999  999-999

LIVI DEL PIERO v 3 Alderborg Rickard2140:7 999  999-999

PARTY BENGAN v 3 Karlstedt Ralf (And Co)a2140:8 999  999-999

FAMOUS POINT* (DE) s 3 Kern Klaus2140:9 999  999-999

10 HAPPY GOSSIP h 3 Jonsson Thomas (Bra To)a2140:10 999  999-999

11 PAKO BURGE h 3 Eloranta Sofia (Cro PA)a2140:11 999  999-999

12 DROSTDY AKEMA s 3 Johansson Henrik a (Nil MS)a2140:12 999  999-999

13 MILL PIRAYA s 3 Söderkvist Stefan (Läh Ka)2160:1 999  999-999

14 JETIN v 5 Högström Lars (Hög CG)a2160:2 999  999-999

15 NO MONEY s 3 Olsson Dan-Åke a2160:3 999  999-999

Guitar Hero

Ny har jag också testat, det var hur kul som helst. Vi var hemam hos en arbetskamrat igår och lirade loss. Svårt i början och särskilt bra blev jag väl aldrig, dock kände jag mig som en rockstjärna med gitarren i högsta hugg. Bästa låten var helt klart Vinter02 med Kent, det var en lätt basmelodi som jag klarade till 94%.

Blev en del dricka och jag känner mig ngt seg idag, därför åkte jag hem istället för att ta mig till travet. bara tanken på att stå där och frysa fick mig att bestämma mig. En sjuhelsikes massa folk på tåget, vet inte vad som var i Görningen.

Ny är v75:an inlämnad, spännande lopp i em.

Hinner vila 20 minuter innan dess

ZZZZzzzzzzz

Pucko 1,2&3

träffade jag på planet hem igår.

Pucko 1
Har en alltför stor väska som handbagage och man kan se direkt att det aldrig kommer gå att trycka in den på bagagehyllan. Har väl synfel, för han testar ändå varpå flygvärdinnan kommer fram och säger till honom att han måste ha den under sätet framför sig. Han stånkar, pustar och har megasvårt att lyckas få in den där, fan har karln aldrig flugit?

Pucko 2
Vi skall starta men helt plötsligt ser flygvärdinnan att skylten för upptaget på toaletten är tänd. Ngt pucko har gått in där innan start, går fram och knackar ihärdigt och högt på dörren MÅNGA ggr innan han slutligen komemr ut. Fan, hur jävla bäng får man vara, men går på toaletten INNAN man sätter sig i planet. Det tar liksom en stund innan man har tillåtelse att gå in där. har han aldrig flugit förut....

Pucko3
Vi rullar mot startbanan, plötsligt får flygvärdinnan ett samtal från cockpit. Kan ni vara snälla och stänga av all elektronisk utrusning ber hon oss. Sedan kommer ett samtal till, då går hon resolut upp, tar, nej sliter datorn ur handen från en kille på 4:e raden och slänger mer eller mindre in den i utrymmet för väskor ovanför oss. Bra jobbat tjejen och du killen. PUCKO !!!!!

Var hemma först 22:30, snacka om lång dag. Idag stressat som f, har 1000 grejer att göra

Skall bara kolla sporten och sedan är det horisontalläge som gäller. Go natt !

Vad skulle du göra om du vann 3 miljoner?

Vad skulle du göra om du vann tre miljoner? (Du kan välja flera alternativ) Ställningen just nu:
Skänka till välgörenhet (10.8 %)
Köpa ny bostad (32.7 %)
Skänka till familj/släkt/vänner (27.8 %)
Starta eget (8.8 %)
Börja jobba deltid (22.6 %)
Resa (44.4 %)
Betala av lån (62.3 %)
Leva lyxigare (äta ute, köpa prylar) (20.2 %)
Skilja mig (3.4 %)

Skilja mig säger 3,4% av 17408 personer som hitills svarat, det är alltså 592 människor som lever i förhållande p.g.a att de inte klara sig ekonomiskt annars, SCARY !

Nu drar jag till Finland, ha det gött folk !
/S

Nu vet vi vart grannen tog vägen....

Blev tvungen att ringa gamla ägaren och be om pappren till alla vitvaror, fattar inte vad han tänkte på när han tog med sig dem och med garanti kvar. Vår frys håller på att lägga av alternativt har fått en knäpp. Pendlar duktigt men har sedan igår visat -25, snacka om djupfryst...Kylen likaså, höll på att fastna med tungen på ölburken idag, grönsakerna helt förstörda.

Iaf, grannen, eller snarare förra ägarens ex som bodde hos grannen idag verkar ha hittat hem igen. till sitt ex, d.v.s till han som var här med pappren idag. Vi har misstänkt att så var läget och mycket riktigt, där satt hon idag undangömd och försökte gömma sig. vi var dock vakna och gjorde nästan high five på den....

Var nere en sväng vid havet och trots blåst var det en underbar dag. Gick en timme och sedan på hemvägen tittade vi in till P&A, fattar inte hur Harry orkade busa med deras Emil efter allt promenixande.

Fotboll på det, kul att se Anders Andersson igen, inte spelat på hela säsongen. Såg säkert ut men så till sist efter världens tabbe fick Gais till slut 2-2, suck.

Iggen skallebank idag, låg mest hela dagen igår, länge sedan det var så illa. H fick åka själv på namngivningsfesten, trist

Imorgon är det måndag igen, skall till Finland på em, möte på tisdag. Har iaf fått med mig portabla DVD:n, det är på tiden, Finsk tv är inte särskilt upphetsande...

Cu all, hektisk vecka väntar
/S

sjukt

det är fredag IGEN, men vad fan hände med den här veckan? Igår var vi hemma hos CD på middag och samkväm. Vilket jävla hus de bor i hon och mannen, var tvungen att kolla vad han gav, 4,8, nästan gratis.... Ligger ju kanon men ja, nä jag vet inte....Tog tåget hem rätt tidigt, arbetsdag idag ju, vaknade tyvärr mitt i natten och kunde inte somna om. Lyssnade på En plats i solen istället, typ i ett par timmar, ngt trött idag. Jobbat hemma och så var det tennis, visst sjutton har man ngt skit i kroppen, det känns.

Idol har precis tagit slut, Anna måste bara gå vidare, satt med gåshud direkt

Go gitl, GO

s

Visst kan man tända brasa utan tändstickor

Som vi letade igår men det gick inte att finna varken tändare elelr tändstickor till brasan. Jag var uppe på taket och såg att H försökte tända men hon misslyckades, sista stickan, osis...

Pratade lite löst om natt använda den elekriska grilltändaren istället, lite sådär på skoj.

Idag har jag varit hemma eftersom jag inte mådde bra i morsse,  det var fucking freezy inne med 18,3 grader. Vad göra? Jodå, gick ut i boden, hämtade grilltändaren och pluggade in den, tog ngn minut sedan rök det från pappret, blåste till och vips, en brasa. Kryddade med lite stearin och sedan har det brunnit mest hela dagen :-)

Som tur är tog jag datorn med hem igår, har iaf jobabt 8:30 - 15. Slocknade med kläderna på och vaknade av att H ringde och sa att tågen inte gick. SUCK, jaha, på med ytterkläder och iväg på cykeln. hundarna måste hämtas, en nackdel med dagis....Nåja, inte alltför dåligt väder, disigt och regntungt men varmt. Vi gick hela vägen hem och kom hem en timme efter att jag lämnade huset. Alla nöjda utom stackars h som sitter bredvid en fisande granne på väg till Lund för att ta bussen därifrån. Mörkt och kolsvart, skall sträcka ut mig på soffan

/S

Fullmåne

Vilken måne, blir lite lätt galen. Ahuuuuuuuuuuuuuuuu

Frysskåp Reinfeldt vs. Salin

hua, som vi sovit illa inatt, Frysen satte igång och larma två ggr inatt och när man sover djupt tar det ett bra tag innan man fattar vad som händer :-(

Nya chefen och vi DPs har haft lite möte idag, känns seriös, skall bli intressant att följa utvecklingen

Bytt ut lite takpannor hemma och samtidigt konstaterat att de fuskat när de gjort taket, suck, underlagspappen låg på fel håll. hur fan tänker man och har de ngn som helst kunskap. Blir så trött.

Konstaterar också att Mona S och fredrik R står långt från varandra. Jag kan inte fatta varför alla skall ha det lika och varför det inte skall löna sig att arbeta och varför man skall kunna smita undan men a-kassa som var möjligt när sossoarna styrde. Bidrag, bidrag och bidrag är allt man har. Vill man jobba, går det att jobba hävdar jag, nä sossar dra ngt gammalt över er....

/S

Harold

En ruggig och lite halvdisig kväll som denna finns inget bättre än att krypa upp i soffan och se lite film. Såg Harold idag, grymt skön, måste ha dålig humor (som jag) för att gilla den. Länge sedan jag skrattade som jag gjorde när Harold var på läkarundersökning

http://www.tankafett.com/full.php?id=10202

Have a nice evening, Cityakuten på G
/S

Ps Har redan klarat av träningen på lunchen, så det så ds

Joggingrundan avklarad

Underbart höstväder med sol och 16 grader varmt, tackar och tar tacksamt emot. Helt suveränt, jag och kito sprang till stationen och där blev vi upplockade. Mer motion i detta väder, YES

Skall ut och sätta upp det sista insektsnäten så kanske mössen håller sig på backan och inte kryper in på vinden

Tennis om 30 minuter, får väl ta mig in om en timme och kolla

Kram S

Lagerbäck är en sopa

Fy fan vad jag hatar försvarsfotboll, visst man skall inte släppa in några mål men man måste skapa ngt framåt också. Zlatan var för en gångs skull med i matchen, Elmander lysande, Maestro i försvaret suverän. Sebastian Larsson utmärkt, Källström skötte sig, Daniel Andsersson liksaså. När mna funderar lite är det kul att så många som i alla fall ää uttagna i landslaget är fostrade i MFF. Berang, Rosenberg, Zlatan, maestro, Daniel Andersson. På ngt sätt är vi ändå med....

Lagerbäck kass, vad fan, släng in en Elm så hade vi kanske fått till det där sista.

Nåja, underhållande i 45 minuter iaf och det var inte de första

Travet idag, nä, ingen utdelning, sprack redan i första, en kul SM final iaf. Triton sund tog hem det i sista stegen :-)
Vårt bolag har köpt in sig i ett föl som inte är fött ännu, det är Comander crows far som är pappa. Kanske kan bli ngt, spännande

Film eller ngt om en stund, take vare, fortsatt trevlig lördag
/S

Åter helg på intågande

Det är sannlöst, men vad fan, vem klagar, det är helg igen, underbart. vad jag vet inget inplanerat och det passar mig alldeles utmärkt. klippte gräset igår så det kan jag gå och njuta av i helgen, skall sätta upp insektsnät så att inte mössen tar sig in på vinden. I övrigt, ja, nä som sagt, det blir lugnt.

Sitter hemma idag, hur gött som helst. tennis i em, är jättesugen, shit, särskit efter att ha sett lite på Stockholm open igår, de är verkligen duktiga

take care, höres framåt helgen
S

Management meeting

Visst är det skumt ibland att man blir nervös fast man inte behöver? Hade en genomgång av ett projekt jag håller på med inför ledningsgruppen och trots att det är folk jag kännt länge och arbetar med nästan dagligen blir man nervös. Stakade mig på engelskan och vissa uttal var riktigt dåliga. BLÄ, jag skall inte hålla på med sådant fast jag tycker det är roligt att lära folk och visa ngt nytt...

Ingen idé att påbörja ngt nytt, skall hem alldeles starx, hem till lugnet på landet :-)

Tänkte ta en bira idag igen, eller två eller...

Just det, skulle ju handla också, lika bra att få det avklarat. Netto, here I come
/S

After work

H är kvar i stan och fikar, bara jag och vovvarna hemma. Spelar kort på nätet, dricker öl och har det bra. Det kallar jag AFTER WORK ;-)

MFF vann igår, nu vågar man snart visa sig ute på gatorna igen, heja heja

Nu blir det äggröra och rökt lax med ostmacka, MUMS !

CU

Kram

Mamma Mia !

Vilken grymt skön film , burkar i allmänhet inte tycka om sådana musikaliska filmer men hur de fått ihop den här övergår mitt förstånd. Låtarna passade så jäkla bra in i handlingen, en film man blir riktigt glad av, se den !!!

Såg sedan den andra systern Boulovard (eller dylikt), skön den med, grym...

Idag regn, blåst och ruggigt fram till nu ungefär. Vi sov länge, jag var inte uppe förens efter 10, efter en lång frukost tog vi en tur till ikea i helingborg och så K.-Rauta, lagom hemma till fotbollen. Kalmar åkte på pumpen, inte rikigt bra.

Håller på med en gulachsoppa, skall koka 20+15 minuter till, skall bli smarrigt. Ett glas rödvin efter ölen är gott....

Take care

Kanelbullens dag

Tala om hysteri, bara för att handeln behöver sälja lite extra, SUCK

Nåväl, det lär väl bli en bulle idag då, annars kan man kolla in Kito, hon ligger ihopvirad som en kanelbull ei sin puff :-)

Nu skall jag ut i trädgården och fixa lite

Roliga mail

Roliga mail är bland det bästa som finns och visst förgyller det dagen när man får ett som nedan ;-)

Man kan aldrig vara tillräckligt tydlig  
IT-support..........
Supporten: Vad kan jag hjälpa till med?
Kunden: Jag håller på att skriva mitt första mail och jag har skrivit bokstaven a men hur skall jag göra för att få till den lilla cirkeln runtomkring?

Supporten: Är markören fortfarande där?
Kunden: Nej, jag är ensam här.  
----------------------------------------------------------
Och nästa kund kunde inte koppla upp sig.
Supporten: Är du säker på att du använt rätt lösenord?
Kunden: Ja jag såg när min arbetskamrat skrev in det.  
Supporten: Kan du säga mig vad lösenordet var?
Kunden: Det var fem små stjärnor.  
----------------------------------------------------------
Supporten: Nu skall vi se hur ditt system ser ut, klicka på 'den här datorn'
Kunden: Men hur skall jag kunna göra det härifrån?  
----------------------------------------------------------
Kunden till Hewlett Packardsupporten: Min laserskrivare är trasig.  
Supporten: Vilken modell har du?
Kunden: Det är en Hewlett Packard.  
Supporten: Jo, jag förstår det. Är det en svartvit skrivare?
Kunden: Nej, den är beige  
----------------------------------------------------------
Kunden till Tele2supporten: Jag har köpt internet och vill ha hjälp.
Supporten: Ok, hur långt har du kommit i installationen?
Kunden: Jag har packat upp lådan med internetet i  
Supporten: Ok, har du anslutit alla sladdar och slagit på datorn?
Kunden: Slagit på datorn? Jag har ingen dator, jag har köpt internet.  
-----------------------------------------------------
Kunden. 'Datorn hänger sig hela tiden.'  
Supporten 'Har du många fönster öppna?'
Kunden: 'Nej, men dörren står lite på glänt....'  


Ha en underbar dag
/Stefan


Derby

Inte mycket till Derby igår, Malmö visade helt klart vilja och kämpaglöd på planen iaf den första halvleken. I andra var det inte mycket att hänga i julgranen. Öde på läktarplats, 16000 gav ju ingen kick precis.

Tog tåget hem, 400-500 Helsingborgare vandrade ned under poliseskort, därför blev tåget ca 20 minuter sent. Ett pucko smällde av en Bengal eller om det var en fyrverkeripjäs inne på tåget, SMART. Nä inte särskilt och inte heller med tanke på att polisen stod precis bredvid. Han åkte ut med huvudet före i Häljarp, undrar hur han tog sig hem sedan...Kan säga att jag inte hade min MFF mundering på, då hade man minst sagt blivit tråkad. H var snäll och hämtade mig, kom väl i säng vid midnatt, lite sent en vardagskväll..

Varit med min dator i Helsingborg idag, satt inne på IT avdelningen och jobbade, tror jag fick med min gamla hem igen. Den nya (3 veckor gammal) hade trasig hårddisk mm, starkt DELL....

Sliten och trött, regnar och är ruskväder, skall inte göra ett skit mer idag

/Stefan

RSS 2.0