Oxfile

Nya grillen fungerade hur bra som helst, idag blev det Oxfile, grymt fin kvalitet, inköpt på Citygross i Landskrona. Skulle egentligen handlat på bolaget i Malmö efter jobbet men då jag såg att det var kö för att komma in slopade jag snabbt de planerna och begav mig hemåt istället. Stackars H var inte hemma förens vid 19:30 ungefär, ett ärande höll henne kvar på jobbet.

Ska bli skönt med en dag extra ledigt, vi är ju uppbokade två dagar i rad nu så oj vad det gäller att njuta därimellan

klockan är inte särskilt mycket men med tanke på dew få timmarna jag sov inatt så är det nog ta mig sjutton dags att nanna kudden strax :-.)

Ny grill!

MMS

Nu blir det åka av :-)

En sådan här kväll bara älskar man att bo i hus, det var fullkomligt underbart att påta i trädgården fram till efter 20, som värsta sommarkvällen.

Efter maten blev det champions league och ihopsättande av grill, mycket nöjd, 499:- på plantagen


Första dagen på jobbet

Kan inte nog poängtera hur skönt det var att veta att man skull hem när man tog sig från jobebt idag, det var ju ett tag sedan....Skön, lite lagom dag, kanske skulle gjort mer manvad fan :-)

Precis varit ute på löparrunda, den korta runt sjöarna, första i år iklädd shorts och kortärmat. Hur perfekta förhållanden som helst. H & harry är på träning i Bjuv

Blir lite tv och softa ned innan man nyduschad kan krypa ned och få en välförtjänt sömn

Hemma

Det är så skönt att vara hemma igen, tillbaka hos sambo, hundar och hus. Igår gjorde jag inte många knop efter att ha tennistränat på fm.

Ungefär samma upplägg idag, H och Harry har varit iväg redan och jag sov till nio, var så skönt. Sedan tidningsläsande i timmar i solskenet. Känner mig riktigt utvilad, blir nog bokläsning i em :-)

Återkommer när lusten faller på, finns inte där just nu

Yellow startar igen


Montékval ikväll, spännande, önskar man kunde vara på plats. Skönt att se henne på banan igen. Får väl låta syrran rapportera, hon skulle dit med jobbet tror jag
 
http://www.leifheriksson.se/yellowbird.htm 

Lunchtid i England, Fish & Chips ryktas det om....

===========
Hua friterad skit, valde Veggie istället, Aubergine med ngn ris och grönsaksblanding med smält ost, helt ok !

Skjortärmarna

Har ingen aning om vädret i Sverige idag, men här i London är det hur bra som helst. I morse tog jag till och med av mig jackan och gick i kortärmad skjorta från stationen till kontoret :-) Sitter och längtar ut, vi har tvärdrag men känner ändå av hur skönt det är ute. 18 grader varmt och lite Londonsmogg, perfekt, i helgen ska det tydligen bli ännu bättre, hemma med. Gick och lurade på skoluniformen, jäkligt bra och tar bort en anledning till mobbing i skolan, varför använder inte vi det i Sverige? Dessutom lär sig killarna hur man klär sig med stil, knyter slips och hur de ska uppträda. Ser riktigt prydligt ut KLockan här enbart 16:14, jag vill göra slut på arbetsdagen, det är MYCKET information just nu. Skall antagligen med de andra ut på middag senare, beror väl lite på hur dags, vill inte sitta här och dega hur länge som helst

London (igen)

Börjar kännas som en dålig repris men det är sant, nu är jag här igen. Helt planenligt och utan ngt särskilt strul på vägen. Klart att lite förvånad blev man när hela tunnelbanevagnen fylldes vid Fullham Brodway, det var ju match på Stamford Bridge idag igen. Där satt man lite småsliten efter resan från först Helsingfors-Köpenhamn och sedan därifrån till London, byte till tåg och sedan till Tunnelbana och så blir man väckt. Spelade tydligen 0-0 såg jag, tyspiskt, nu vinner väl Manchester U bara för det. Måste bara nämna att Malmö förlorade och jag såg vem som felade med.... Inte kunnat koppla upp mig som jag velat och då har bloggen blivit lite lidande, har haft saker på gång att skriva men mobilen suger fortfarande att skriva på. Trådlösa nätverk funkar inte heller alltid.... Vilken kass känsla idag när man landade "hemma" i Köpenhamn och inte fick åka hem till sig själv, sambon och hundarna, nä iställt dra till nästa gate för vidare transport. Det tog emot, jag lovar. Hoppas de två kommande dagarna blir givande, jag längtar just nu bara efter en säng, blir förhoppningsvis bättre imorgon, hörde att London haft över 20 grader varmt idag :-)

Mäktig ståplats men oj så trångt..

MMS

Mäktig ståplats vi har här i Malmö men oj så trångt

Var rätt mesig match, trelleborgs skitmål redan i början var väl vad de skapade ungefär. Trodde aldrig jag skulle säga det men jag saknade Oferes tyngd framåt. Mehmeti hade nog ont, åkte på någon riktig tryckare också. När Durmas kom in och Wilton fick göra debut blev det tryck.

Härligt i solskenet och enda nackdelen är att jag brännde mig lite :-)
X2000 upp till Norrköping och päronen, suttit och softat och hört om morfar. Får ta och hälsa på honom imorgon.

Trist att man bara hann vara hemma en dag i helgen, hade gärna varit hemma hos H och vovvarna ett par dagar till (typ alltid). Nepp, slut på helgen, skall jobba lite, sitter här imorgon, It är för jäkla braa, kan jobba vartsomhelst, närmsomhelst


sektion 25 rad 7 plats 705

MMS

sektion 25 rad 7 plats 705 rätt bra utsikt härifrån med...


Gött

MMS

Så jökla gott det var i solen, satt på Skolgatans ölkafé innan matchen. Fick sällskap av en mycket sympatisk Engelsk gentleman som jag snackade fotboll med


Två oskulder;-)

MMS

Riktigt fyndpris på Heathrow


Evolutionen har inte kommit till England

MMS

evolutionen har inte kommit så långt i England...


Emirate kortsida

MMS

Emirate kortsida


Blandare?

MMS

Det går inte att förstå hur engelsmannen tänkte att vattnet skulle blandas här. I händerna kanske...vänstra strålen varmt, högra kallt. Smart! NOT


Ny Malmöseger

Såg på text Tv av alla forum att Malmö vann dagens bortamatch mot AIK, JAAAAAAAAAAAAAAAA

Frustrerande att sitta i London och inte kunne följa matchen åtminstone via PPV som jag skulle gjort om jag varit hemma. Resorna får inte krocka med Malmömatcher på det här viset...

Inget mål på Youtube ännu, bara väntar på att det skall komma dit. I Italien ligger målen ute redan efter ett par minuter, hur kassa är inte vi svennar....

Kastar in Malmöhymnen från i måndags, även om vi "bara" är 23357 så låter det mäktigt


Blixtar och dunder

Regnade på mig på väg till stationen idag men vem bryr sig, fick låna STORT paraply på hotellet. Visslandes promenerade jag i sommarregnet, det var så det kändes. Igår var en fantastisk dag. Intressant föreläsning och övningar i systemet och så var jag på Emirate Stadium och såg på fotboll. JA inne på stadium, fick tag i biljett för 80 pund, iof på Villa real sektionen men vem bryr sig. Det var en underbar stämningoch stadion, 60000 tusen som sjöng och förde liv, tjena, jag är mycket nöjd med min tripp hit och trots sena kvällar på kontoret så går det.

Det är skumt att börja 9 och hålla på till 17:30m fanken varför kan man inte starta senare och inte sova bort hela dagen. Nåja, har ju inget annat vettigt för mig. Ska nu gå och äta, klockan är 20:15 lokal tid, min mage verkar inte gilla lokal tid för den är fortfarande hemma.

Tjenixen 

Skön fotbollskväll i London

Trots att jag inte hade biljett eller kom in på matchen mellan Chelsea och Liverpool var jag iaf där och kände på stämningen. Stod precis utanför Stanford bridge och såg folk knöka in sig i ledet. Förvånadsvärt lie folk som frågade om jag ville köpa en biljett.....Jag hittade istället en sportsbar i princip under arenan och satt där och såg en makalös tillställning, 4-4 till slut efter att Liverpool haft ledningen med 2-0. Vilket liv det var i puben och på tunnelbanan hem. Dock ingen panik och där har Sverige verkligen att lära, transporterna fungerar klockrent

Imorgon är det lite jobb och sedan mer fotboll, hoppas på att hinna ta miog upp till Arsenal, får se hur det är där uppe också.

London är vårlikt, träden grönskar och blommar, det är till och med vårtemperatur ute. Jag längtar verkligen tills det kommer till Sverige.

Dags att nanna kudden, skall bara kolla hur dags jag måste ta tåget imorgon

 

Inte laddad

Borde väl vara full av energi idag, men nä. Känns som om luften gick ur alldeles efter Malmös seger igår. Det tillsammans med att jag var för uppspelt för att kunna somna tar ut sin rätt. Sitter på Kastrup och skall snart boarda till London. Blir säkert intressant, skall vila på planet och komma igen med nya tag om några timmar. CU

Wilton till bänken :-9

Stod och oroade mig i första halvlek för vem som skulle göra målen, riktigt segt och ingen som kom till vassa avslut. Wilton frälsaren pratar de om bakom mig.

Sedan i andra kliver de fram, först Labbe och sedan när Ofere går ut, 2xAgon Mehmeti. Undrbart snabb, kom runt på kanten och satte fart mot mål. Wilton, du får se till att visa vad du går för, annars blir det bänken för dig :-)

Drar iväg till London imorgon, får se hur uppkopplingen fungerar där. Imorgon skall jag till Chelsea för att titta på Champions League på ngn lokal pub, bara älskar fotboll !

Känsla!!!

MMS

Känsla!!!

 

Det här är fotbollsarena och sedan blev det ännu bättre. Kan inte beskriva hur skönt det var när Agon Mehmeti tryckte in 3-0 till Malmö, då var det en explosion av ljud från överallt.


Framme i borgen

MMS

framme i borgen


Himmelsblått överallt

MMS

Himmelsblått överallt, grymt skön stämning på Möllan


På väg till Malmö

MMS

På väg till Malmö


Hurra hurra hurra hurra

Idag fyllde H 37år, fick paket direkt när hon vaknade, en jättefin Sony Digital Photo frame, hon blev jätteglatt överdaskad. Fick tyvärr äta furkost inne eftersom det var någon grad kallare idag. Dock värmde solen snabbt ute och tidningen avnjöts i solen.

Jobbat med baksidan idag och nu är där iordning, mycket svett och öl gick åt

Hs bror med fru och så lille febrige Nils samt svärmor har varit på middag

Jag och min soldränkta kropp tänkte krypa till kojs, stor dag imorgon. Malmö- Örgryte på Nya arenan, Cu there or be squared...

Springpremiär med Harry

Glad påsk alla glada, kunde inte vara mycket bättre väder. Har njutit ngt enormt idag, så varmt och skönt. Efter frukost var jag och Harry ute på hans premiärrunda, riktigt duktig för att vara så liten. Fick hålla igen lite för att han inte skulle galoppera hela vägen.

Väl hemma drog vi iväg till Bauhaus och köpte 15 säckar med jord, nu har vi kryddland på baksidan, blev riktigt bra. Skönt att bli av med skiten som låg där innan. Tala om att bilen var baktung

Påsklunch med sill, nubbe, lax, ost, öl och ägg i solskenet, en ren njutning.

Enda smolket i bägaren är morfar som är dålig igen, mamma hade hittat honom i en hög på golvet i onsdags, hemtjänsten stod och väntade på förstärkning, han börjar bli gammal, 95 år i Augusti. Blir dessutom lite förbannad på svenska sjukvården som ville skicka hem honom, hur skulle det funka. Inte ofta  jag blir ledsen så jag gråter men jag tog illa vid mig av samtalet med mamma idag, morfar har alltid funnits där. Svårt att se honom som dålig och kanske snart på väg att förenas med mormor.

Hoppas jag kan ta en sväng till honom nästa helg när jag är i Norrköping en dag, så får det bli

Legat och nannat en stund, det är duschtime och sedan ska vi baka pizza, MUMS !

Påsk

JA, nu är det ledigt, kan inte säga äntligen den här gången för helt plötsligt var den bara här, underbart och vilken start. Sol, blå himmel och en termometer som visar runt 16-18 grader. Gäller att ta vara på det här nu och det ska jag/vi göra. Blir promenad med hundar och K&K imorgon, inget planerat på lördag, födelsedag söndag och fotboll måndag kväll.

Klarade av ärenden tidigt på em eftersom vi var iväg hemifrån redan 15:45, en sväng till tippen, plantagen i Rydebäck och så Citygross. Sov en sväng (längre än jag tänkte mig) ätit, druckit lite vin och kollat på I am legend (igen)

Börjar bli dags för sängen, skönt att sova tills man vaknar imorgon, kanske hinner räfsa lite innan vi ska iväg.

Önskar alla en skön påskledighet !

Färjestad?

Om FKB vinner ikväll skall jag absolut lyfta på hatten för Jörgen Jönsson, som han förtjänar att bli han som avgjorde SM finalserien 2008/2009. Att det dessutom är hans sista säsong gör inte saken sämre

Välmarinerade karrékotletter

MMS

På grillen, snart klara och i lagom tid till hockeyn  :-)

 

Höjer också mitt glas till en skål för min kusin och hans fästmö som levererade ett kusinbarn idag, skål Noam


Eon puckade och grillat

Det blir grillat idag, H drog iväg direkt på träning med Harry, jag har satt på Mr music greatest Hits från 1995, tappade upp ett glas med rödvin, har fyllt på det och sitter här och poppar. Om 40 minuter är det SM final nr 5 mellan FBK-HV71 i hockey och 20.45 Liverpool vs Chelsea, det går inte direkt någon nöd på mig.....

Eon telefonfärsäljare ringde, lite kaxig och frågade efter den som hade hand om telefonräkningen, ska väl vara jag det sa jag (lika kaxig). Han frågade om jag var intresserad av att ha Eon som leverantör av den rörliga delen framöver. Jag sa till honom att jag har Uppsala El som hela vintern legat lägst på alla topplistor men visst om han kunde erbjuda mig ngt bättre så är jag klart intreeserad. Då drog han visan att det han kunde erbjuda gick jämt ut med Uppsalas el och att det inte då var ngn idé att fortsätta samtalet, tackade för sig och avslutade.

HALLÅ !

 Är EON dumma i huvudet eller, så raggar man väl inte nya kunder, fattar ingenting men tycker samtidigt det är sköt att teleförsäljaren självmant lägger på luren.

SEGER!

Önskar alla en underbar kväll

Sköna val

Gillar kvällar som denna trots att jag fick jobba sent. Var egentligen meningen att jag skulle åkt hem vid 16 men hur fanken tar man sig från jobbet så tidigt, NÄ precis, inte alls...

Blev istället 17:38 som jag också höll på att missa, småsprang ned mot stationen och hann precis in på Statoil Carolia för att köpa mig en macka och lite Smoothie, dörrarna stängdes som vanligt precis när jag hunnit ombord.

Direkt till gymmet där sambon mötte upp med träningskläder, megaskön träning som vanligt och sedan hem. Sm final 4:a i hockeyn och Championsleauguefotboll. Sprungit mellan tv, dator (har inte 6:an) och kollat hockey,fotboll, hockey, fotboll. Säga vad man vill men toppfotboll är gött, vilka mål de gjorde. Såg Färjestads upphämtning från 0-2 till 2-2 men missade sudden (var ju fotboll), ser nu att FBK vann, ojoj, tungt för HV och kollega E lär inte vara nöjd imorgon

Just det, imorgon är rätt snart, dags att nanna kudden


Gammal och sliten?

Hemskt hur det kan kännas vissa mornar, idag var en sådan. Vaknade 2 inatt och kunde bara inte somna om, vred, vände, suckade och pustade och till slut så efter många timmar (kändes det som) somnade jag om. Vaknade med världens sprängande huvudvärk och värkande axlar. Bara att inse att man är gammal och sliten, fast det är klart, efter maratonstädningen i lördags är det kanske inte så konstigt.

Tackar iaf Ibumetin 400mg för hjälpen, när jag gick upp 7:55, för andra gången, efter att ha bestämt mig för att jobba hemma, kändes det mycket bättre. Nu är det helt ok och jag är pigg och alert. finfint vårväder ute och jag ska ta en sen lunch ute i solen.

Önskar alla en underbar dag !

Vårstädning


Container numera full, fick inte i allt


Nya fikamöblemanget


:-)


Gullvivan redan uppe


Krokusar

Allsvenskan igång

 Malmö i sina underbara nya himmelsblå tröjor gör en sådär första halvlek mot Häcken. Var jättedarrigt försvarsmässigt första 10 men sedan skärptes tonen, tur att vi har Ulrich Vinzents som räddade oss på mållinjen, var var alla???

Framåt, ja, det finns intentioner och vilja men det fungerar inte riktigt, för mycker småpassningar istället för att gå rakt på mål. Miljan Mutavdzic har överraskat med två fina skott på mål, det kan bli något. Kan irritera mig något på Guillermo Molins "attack" på Ofere, vem fan sköt in framför vem???

Snart 2:a halvlek, heja di Blåe


10-15 kärror senare

Så börjar jag redan bli nöjd, nästan allt det tyngsta är slängt nu, alla tegelstenar, pannor och andra cementklumpar.

Det är en salig blandning i containern, imorgon skall de allra sista tunga grejerna i, sedan allt trä, därefter trädrester. Undrar hur sjutton allt ska få plats.

Underbar eftermiddag, passade på och springa till stationen och hämta bilen, plocka upp hundarna och därefter dra hem. Det är nästan lite sommarkväll över det hela, solen skiner och grillröken ligger tät i trädgårdarna bredvid. Grillat blir det imorgon, idag skall jag ge mig på Tacopaj,med Guaccamole och sallad, mums


Nu är man sugen på att sätta igång

MMS


Containern på plats, visst ser det inbjudande ut, bara att fylla på med skit :-)

I Bakgrunden skymtrar grannens vita Volvo 855:a, avställd, snyggt att köra runt med, NÄ. Det måste vara han som är tillbaka men jag fattar inte hur han kan bo inne i sitt hus, det finns inte en pinal där inne så vitt jag vet. Har kanske tagit med en madrass. Får snoka vidare.....

Jobbade hemma idag just för att containern skulle komma, varit flitig hitills. Frulledags !


NEJ, inte läge att skada sig nu

Dixon kan missa premiären, det stod i sydsvenskan idag, inte direkt vad vi behöver i Malmö inför premiären. Då är det väl bli Halsti som hoppar in. Behöver inte vara helt fel men hur mycket har han spelat med Gabriel under försäsongen?

Välkomnar förresten Wilton, det är en intressant värvning. Man ska inte dra för stora växlar av det här, måste också tänka på att han inte varit med under uppladdningen och är inte samspelt med någon. Dock har han å andra sidan spelat en hel säsong och borde vara igång, det är inte direkt en nackdel. Om han sköter sig så kan det väl bli läge att göra en ny ekonomisk vinst när han säljs vidare om något år.

Längtar redan till lördag, skall bli skoj.

Beställt container till imorgon, nu ska här röjas, vi har så mycket skit på tomten så man bli mörkrädd. Kostar inte gratis men är antagligen väl investerade pengar

After Work på g här men tyvärr har jag telefonkonferens till klockan 18, suck, får ta igen det när jag anländer.

Jobbar hemma fredagm, ska ta emot containern


MFF har registrerat Wilton - presenteras på onsdagen

MFF har registrerat Wilton - presenteras på onsdagen

Som fotbollskanalen.se avlöjade igår skulle Wilton Figueiredo bli klar för Malmö FF under tisdagen och nu har Hasse Borgs ansträngningar gett resultat. Enligt upgifter till fotbollskanalen.se är brassen registrerad och kommer presenteras under onsdagen.


Som fotbollskanalen.se tidigare på onsdagsmorgonen kunnat berätta kommer Malmö FF gå ut med ett pressmeddelande under onsdagen.

MFF:s sportchef Hasse Borg ville inte avslöja innehållet, och avböjde alltså att kommenera om det skulle handa om Wilton Figueiredo.

Fotbollskanalen.se har tidigare kunnat avslöja att MFF in i det sista arbetade på att göra klart med Wilton Figueiredo och nu har affären gått iland efter hårt arbete från skåningarnas håll.

Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se ska dock Malmö FF har registrerat brasilianaren som sin spelare innan transferfönstret stängde vid midnatt den 31 mars - och kommer alltså att presentera spelaren under onsdagen.

Malmö FF blir Wilton Figueiredos tredje allsvenska klubb då han tidigare representerat Gais och AIK.


RSS 2.0