Platser mitt i smeten. Perfekt:-D

MMS

Platser mitt i smeten. Perfekt:-D


Hotell mitt i stan

Känns lite märkligt att checka in på ett hotell mitt i stan. Särskilt när vi pratar om ett hotell mitt i Malmö:-D Fick det som en del av paketet ikväll och ja varför inte turista lite i sin egen stad? Trevligt värre och inga tåg att passa. Watch out Malmö, here we come!

Stående ovationer för Malmö Redhawks (framför Tv:n)

Grymt stark insats den här säsongen, lite snöpligt slut men ändå så starkt. Hjärta, känsla, uppoffring, de hade helt klart förtjänat att spela i playoff men den första delen av säsongen satte stopp för det. Hrymt bra iaf, tack öfr en underbar kväll, stående ovationer från mig framför Tv:n

I övrigt, jobbat arslet av mig idag, effektiv så att man kan kräkas. Därefter promenad till hunddagis i underbart vårväder, vidare till stationen, lastade in hundar och drog till Landskrona. Mötte upp H inne på kvantum, handla, hem, kolla bilder sova en sväng, kolla hockey, äta gott, vin, lite whiskey. Helg är bara för bra för att vara sant ibland :-O

Imorgon full rulle, Tennis, till svärmor på lunch (som jag tjatat mig till), lämna hundar, dra ned till stan, checka in på hotell, kolla på Jesus Christ Superstar (H fick i julklapp), ut och äta ngt, svänga de lurviga kanske. Hotell, hotellfrukost. Intensivt och roligt !

Önskar alla en underbar helg !
/S

Har jag missat något?

MMS

Ska det verkligen vara på märkvärdigt? En hel tidning om Viktoria och Daniels förlovning, suck
missat något? Vad är så otroligt att det behövs en hel tidning för att skildra detta? De flesta i min omgivning tycker samma sak, är republikaner som anser att vi skulle ha ett annat system. Såg att hovet får 100 miljoner av staten varje år varav 50 miljoner kan förvaltas av Kungen som "lön" till familjen. Varför, representerar Sverige säger någon, ja det är möjligt men behövs det? Vi har väl andra som kan representera. Ett Kungahus i dessa tider känns i mina ögon omodernt och kostsamt. Nä, här måste ske en förändring, nyhetstorka? JA definitivt....


I övrigt, riktigt kul kväll igår med öl, fotboll och snack. Sov hos A (Arbetskamrat), erkänner att jag var seg i morse men det gick över efter kaffe, treo och macka. Flög till Finland i Em med samma arbetskamrat, sov mestadelen av flyturen :-)
Nu jobbat av mailen och väntar på att vi skall ned och äta. Blir antagligen lite Bastu efter det och sedan bingen, gött !

Möte i morgon och sedan hem med 19:15 planet, jobbar hemma fredag. Shit, stressigt !

Take care!

Onko sauna lämmin (Är Bastun varm) 


Riktigt trött måndag

Antagligen blev det lie sent igår fast det var inte farligt. Spelade poker, gjorde bort mig lite på två händer och det räckte för att inte nå ända fram, blev till slut 4:a. Inte så illa pinkat, kansek var det sista ölen som gjorde mig kagig och gjorde så att tröttheten satte in.

Total kaos på jobbet idag, inget verkade gå min väg, var det inte rapporter som inte fungerade så sparade jag på fel ställe eller skickade fel sak till fel person, nåja, det är ändå måndag, man kanske är ursäktad.

Fick dessutom springa ned till tåget, fattar inte hur jag kunde göra en sådan felbedömning, var ju ute i god tid (fast tydligen inte). H skulle hämtat mig på jobbet men fick akutärende till Helsingborg, var helt färdig stackarn och har vilat någon timme.

Det är väl vad jag skall göra också, efter att jag packat ihop väskan som skall med till Finland. Imorgon är det krogen och Champions league som gäller. Finland på onsdag. Kanske kanske hinner jag in här en stund någon av dagarna, vi får se

Kram

Ute på promenad

Jag och Harry var ute på en lång promenad i det minst sagt underliga vädret, från sol, till mulet till nästan regn och så sol igen. 1h50min var vi iväg, sedan blev det solning, handla och slöa i soffan. Det är fotboll på tv, kanske man skulle ta resterna av rödvinet....

MMS

Skötsam

Fick "tvinga" Harry att titta rakt fram

Typiskt Harry, älskar att springa omkring

Isen ligger fortfarande en bra bit ut i den grunda bukten


Svettig och go

Vi var bara 2st på tennisen idag vilket innebar konstant spel i närmare en timme.  Det är precis så här en träning ska vara. Jag behöver stå och nöta grundslag vid baslinjen, var faktiskt riktigt nöjd med ett par dueller mot lärarinnan.

Svettig och go nu, skall väl ta mig in i duschen efter hand, sitter och surfar igenom de gamla vanliga sidorna först bara. Harry tycker jag är trist, fast vi har varit ute i snön ett bra tag och sparkat boll, han kan hålla på hur länge som helst. inte jag och definitivt inte svettig, med gymnastikskor på fötterna, det är kallt och man längtar in i värmen.

Matdags också, man ska käka ordentligt när man tränat, det har inte mamma lärt mig, det har jag läst mig till !


Ny helg

Alltså nu får det lugna sig lite, det var igår jag var på hockey med arbetskompis, eller? Nä, se på fan, det var en vecka sedan. Den här veckan bara tjoff, borta. Inte för att jag klagar, det är så in i helvete gött med helg.

Särskilt att man får sova på morgonen, det är inte jag att behöva gå upp en bestämd tid varje morgon när man inte känner för det. Varför gör du det då frågar någon smart jävel. Jo, hunden(arna) skall vara på dagis senast 07, så är det överenskommet, suck. Nu skulle jag iof kunna ha H till att lämna hunden och jag skulle kunna jobba hemma lite mer, blivit lite dåligt med det sedan jag bytte träningstid för tennisen. Då var jag "tvungen" att jobba hemifrån på fredag för att få tidsschemat att gå ihop. Jag vet ju också att om man börjar senare kommer man hem senare, en enkel ekvation. Tacka vet jag när man bodde i Malmö och hade på sin höjd 8 minuter hem på cykeln, då sov jag, ofta och länge :-)
Fast å andra sidan så njuter jag mer nu när det är helg, det är en helt annan sak att sitta i köket och känna hur man nästan är en del av naturen med panoramafönster ut mot grönskan (eller ja snö är det ju numera)

H har beredskap den här helgen vilket innebär att vi ännu mer inte kommer göra ett dugg. Har tennis imorgon och sedan är det MEGAjackpot på v75, skall nog titta på¨ATG live imorgon. Samtidigt går Aston Villa-Chelsea på Canal Plus och däefter kanske man skulle kolla på Zlatans Inter borta mot Bologna. Vill man fortsätta frossa är det Manchester U mot Blackburn vid 18:30. Melodifestival efter det och sedan är det söndag med allt vad det innebär. Jag skall nog överleva om det blir mycket utryckningar....

Tänkte avverka ett elelr möjligen ett par avsnitt av Men Behaving Badly, sedan blir det bingen för mig!

/S

En härlig vinterkväll

Precis varit ute och sparkat boll med lillskiten, eller det kanske snart är dags att sluta kall honom det. Harry är ju hans rätta namn :-) Lillen är inte så liten längre, sprider glädje och lugn omkring sig. Vem blir inte glad av att se en hund som bara älskar att springa efter bollen du sparkat iväg, hela han lyser av glädje !

Kallt, snö i luften och vitt ute, det är vinter, fatta, som jag längtar efter den känslan och efter tystnaden, snön dämpar nästan allt ljud. Det är så här man vill ha vintern. Våren är på väg, det läste jag i Metro häromdagen, redan till helgen skall kvicksilvret krypa över + sträcket och det kommer även bli lite sol. Låtr det hålla i sig sedan, vill inte ha några bakslag

Lurar lite på utvecklingsamtalet jag hade med chiefen idag, det var verkligen ett utvecklingsamtal, det första riktiga jag har haft, de andra har mest varit skämt, antaligen bristen på förståelse som gjort detta. Framtiden, ja, det är svårt, vad vill jag? Jag har varit på det här jobbet i snart 4 år, det är otroligt vad snabbt det gått. Jag är inte helt nöjd med vad jag gör idag, rutin, rutin, rutin och sedan lite hjälpa till som är riktigt roligt för att bryta tristessen. Jag vill ha ngt utmanande, kanske gärna en mix mellen rutin och analyserande. Kanske en tjänst i Schweiz på Europeisk nivå, liksom för att i alla fall prova på. Jag har nämnt det förr, att jag inte vill jobba jämnt, vad är det för liv. Framtiden, ja, det är inte lätt. Vi skall  följa upp om ca två månader, utforma något på den korta tiden, ja, det är en utmaning....




Närbild


Närbild


Nytt nummer av Hänt Bild - ute nu

Jag sågar ofta alla skvallertidningar som finns men här är en jag gärna tittar i, Hänt Bild. Det är nästan slagsmål på jobbet när den dyker upp, fattar inte varför vi har den på jobbet, men vem fanken klagar.

"Råkade" få med den hem idag och har nogrannt kollat igenom skvallret: Konstaterat först att jag inte såg Amy Winehous i detta numret, slår annars aldrig fel att hon är med

Amy från sin bästa sida

Klart bäst i detta nummer - Amanda Bynes


Jag ytlig, ja det är möjligt men det är det som är så bra med Hänt Bild, man kan unna sig att vara det. Snaska lite i historierna och skratta åt hur de lyckas få ihop en historia kring varje bild.

Keep it up !

Bra pass

Riktigt jobbigt träningspass idag, h var helt färdig tidigt och jag körde allt jag orkade. Kanske kunde pressat mig lie till :-)

Blir inget Milano, vi tog beslutet att minimera förlusten som i detta fallet är en flygbiljett för 700:-, det är ändå rätt ok. Stör mig som f på att inte "vanligt" folk skall få köpa biljetter utan att dessa istället köps upp av bolag som säljer dem för 5 ggr så mycket, SUCK !
Har dock bokat in oss på Sit Tobys klockan 19 nästa tisdag, lite bira och fotboll är ju inte helt fel 

Dags att fylla på näringsförrådet och slappa lite, läsa klart bok

Kito på besök

MMS

Kito har precis kommit på besök, svärmor skulle iväg på en avtackning och som tur är har jag möjlighet att ta emot hundar på kontoret när de vill hälsa på.

Kul att se henne och hon blev glad över att se mig, såg henne senast i torsdags. Trots att vi har lillemannen hemma så är det inte riktigt samma sak. Det hör liksom till att båda hundarna skall skutta omkring och sprida glädje. Tycker fortfarande det märks på Kito att hon är lite tagen, la sig utan omsvep ned och tog det lugnt. Pensionär, snart 10 hundår och ändå så fräsch. Nästa tisdag ryker stygnen och förhoppningsvis kan hon flytta hem igen

Dags att jobba vidare, boxträning i kväll på Häljarps Hälsocenter !


183 dagar

skall jag ALDRIG se igen, för fan, det är inte sådant dravel som Kanal 1 skall producera, SUCK

183 dagar blev dubbelt upp

SUCK igen


Snöyra och högt blodsocker

Hua, var precis en vända till postlådan för att skicka ett svarsbrev, mörkt, vitt och kallt ute, snöyra. Rätt mysigt ändå, tycker om att gå i mörkret och se vad folk har för sig i stugorna :-)

Lunchade med L på Indiska idag, go mat som vanligt och trevligt samtal, misstänker att Nanbröd inte är det bästa för blodsockret, 21,4 innan maten ikväll, nåja det är på väg ned nu, kan vara bra kanske som motvikt till alla låga värden jag haft på sistone

Orkar inte mer idag, ngn ny serie på tv, träning imorgon

Höres !

Hårlös igen :-)

På väg hem passade vi på att köra in om Harald Nyborg, det är egentligen sjukt, en ny hårtrimmer för endast 78 :-
Frisören jag går till brukar ta 100, 22 SEK i vinst plus att jag fick städat också, grymt bra. Nu är det rent och fint hemma igen !


Och så här fin är jag numera i håret !!!

Nere vid Dockan och går

MMS

Harry och jag var nere vid Dockan och gick meddans H träffade en kompis på brunch. Först hade vi varit på Limnhamnsfältet och busat med alla hundar. OJOJOJ vad Harry såg ut.

Närmare 2 timmar var vi ute, jag saknar rundan lite, gick den ofta med Billy när han var i livet.


Segstartad

Gammelmannen är lite segstartad på lördagarna, särskilt då han druckit lite öl på fredagskvällen, men kul var det.

Segstartad med referens till tennisen, det var egentligen först efter ca 45 minuter jag började komma igång och då var det snart slut :-(

Nåja, dusch och fick och sedan in till Landskrona för att köpa lite blommar till min älskade, jättestora, blodröda rosor och en bukett tulpaner, så fina här hemma så.

Megamycket folk på City Gross, fick tyvärr åka in om Hemköp också eftersom de inte hade färsk Ingefära (skall ha det till huvudrätten ikväll), där blev också frestelsen för stor och kaffebröd inhandlades. Detta inmundigades sittandes i brassestolarna i solskenet ute i trädgården med en filt runt om oss, det ÄR till slut vårkänsla.

Nu har det nannats en stund, en av lördagens höjdpunkter.

Hoppas alla har en skön lördag, nu skall jag fortsätta att njuta av min!


6-2 seger

Underbar stämning i ett näst intill fullsatt Malmö Arena när Malmö slog AIK med 6-2. Grymt mycket mål, satt på 4:e raden precis vid röda, sköna handklappningar, god öl, mycket folk.

Percy, skaffa mer folk i baren....

Fick käk hemma hos E&J innan matchen, trevligt, har kommit en bit på vägen med sitt lägenhetsprojekt. Söt H körde oss dit och hem

Trött som ett as och skall finslipa på maten till imorgon innan jag lägger mig. Skall spela tennis om 10h, hua, undrar hur det skall gå till.....

En underbar kopp kaffe

Det kanske låter helt sjukt med tanke på att jag jobbar på ett företag som antagligen är ett av de största i världen på kaffe. Jag älskar stunden när man äntligen kan då en "riktig" kopp kaffe. Den frystorkade varianten är inget för mig, smakar inte ens kaffe. Man är ju smått beroende av sitt koffein och en dag som idag i Köpenhamn utan kaffe på 10 timmar höll på att ta kål på mig. Sitter nu på Espresso House och dricker just det, Espresso. Tala om njutning och en fyrdubbel dessutom. Skall bege mig till svärmor och Kito, vi tillbringar natten där.

Rättvis seger för Sverige och MIF

Gött, för en gångs skull var fotbollen sevärd, eller iaf första halvlek och fram till målen var gjorde i den andra. 2-0 mot Österrike är inte fy skam

MIF vann efter förlängning idag, 3-4 till slut. Nu väntar det stora testet mot topplaget AIK, skall bli kul att se live, vi sitter på 4:e raden :-)  Bortåt 8000 biljetter är redan sålda såg jag, SKOJ

Natti Natti, dags att nanna kudden


Utnyttjande av skattemedel

Dum i huvudet som man är så väntar man ju in till sista insulindroppen tagit slut innan man hämtar nytt. Detta innebar för mig en sväng till apoteket innan jag for till Köpenhamn idag. Tufft väder och det sved riktigt på kinderna när man små joggade på malmös gator, härligt :-)

Av en ren händelse såg jag en lapp med hur mycket insulinet och testremsorna hade kostat mig om det inte varit gratis, 3400:-, det är ju helt sannslöst. Det är då man är tacksam över att vi har ett sådant samhälle som vi har och att sjukvård samt mediciner är subventionerade. Tack, tack svenska staten för det. Hur hade man annars klarat av att vara diabetiker? Det hade ju inte gått om man skulle punga ut med sådana summor för medicinen!

I övrigt, ja, trist dag i Köpenhamn, fick en del annat gjort, god lunch. Slutade så pass tidigt att jag faktiskt var hemma ½ timme innan jag brukar. Hann fram och tillbaka till gymmet och solade innan jag plockade upp H.

Ätit färdigmat och druckit lite öl, kan jag förtjäna efter gårdagens träning. Är riktigt, riktigt trött i kroppen.
Funderar lite på hur jag skall orka kolla fotbollen, om jag nu ska det...

Ny dag i Köpenhamn imorgon följt av övernattning hos svärmor i Malmö
Gött, sovmorogn på fredag !

Take care!

Boxträning

Återigen Boxträning idag, mer slut än tidigare, börjar lära mig tekniken och det är inspirerande. Jobbade en timme extra idag för att passa in tåget och sedan gick jag den korta sträckan bort till gymmet.

Nu skall jag duscha, är helt slut och kommer stupa i säng. Köpenhamn två dagar nu och full fart på fredag, ja, precis som det ska vara....

 Kramis

Operation

Kito opererades idag på förmiddagen, den gick bra och Kito var jätteglad, vinglig och hungrig efter en dag på sjukhuset (enligt H)

Känns skönt att det är över, hoppas nu att proverna av den sista juvern(eller vad det heter) är bra. Hon får dock stanna ett tag till hos svärmor för att vila upp sig. Stygnen tas om 10 dagar

Blå himmel och sol

Konstaterar helt plötsligt att det är strålande vårväder ute, klarblå himmel och sol. Synd att den inte söker sig in till vår trädgård bara ! vad gör väl det, jag har ändå varit och solat så att det bränenr i ansiktet, skönt, älskar värmen. Lovar, kan lugnt ligga en hel dag på stranden i min solstol och bara slappa, läsa och spatsera, nemas problemas. Ojoj, vilken längtan jag fick till sommaren.


Sparka ljudteknikern

Ljudet suger duktigt, sparka ljudteknikern, det här är inte bra !!!!

Över huvudtaget kan jag väl inte påstå att årets produktion så här långt är särskilt bra, Luuk kom tillbaka och så omständigt allt verkar

Kito

På väg hem idag åkte jag förbi svärmor och lämnade mat, Kito blev glad att se mig. Hon var rätt trött efter allt, hon har ju tratten på stackarn och morfinplåstret gör väl sitt.

Tomt utan dig Kito, hoppas du får komma hem snart. Misstänker att det kommer att dröja eftersom hon antagligen opereras i veckan och sedan behöver någon som kollar till henna. Svärmor är bra på mer än ett sätt.

Lilskiten som vanligt full av energi trots träning och långpromenad, kelig som bara den.

Mat är det som gäller härnäst, vrålhungrig....






Fotbollspremiär (MFF-Landskrona BOIS)

Som sig brukligt när det är premiärmatch för mig (att titta alltså) var det råkallt och riktigt pissväder. Trots underställ, tjock tröja, halsduk, mössa, vantar och tjocka kängor frös man som ett djur redan efter 5 minuter.

Skulle uppskatta publiken till mellan 1500-200 personer som sökt sig till konstgräsplanen vid Coop. Starkt, vi snackar februari. Måste säga att behållningen av matchen var god, mycket bättre än de senaste åren jag kollat.

Fick se både Daniel Larsson och Rickardo spela, första tanken som jag höll kvar genom hela matchen är, jäklar vad kort han är (om Rickardo).
Finns mycket fotboll i honom men kommer han palla mot tunga anfallare?
Daniel Larsoon kan bli riktigt rolig att se framöver, snabb som en iller och kanonkoll på bollen.
Eddie måste ha gått ner i vikt och lagt på sig muskler, såg riktigt slimmad ut och som vanligt, tung targetplayer när han tar ner bollen och jobbar hårt framåt.
Ulrich var kanon (som vanligt) på sin försvarsplats, kanske tar lite för lång tid på sig innan han passar vidare.
Gabriel dirigerade mittförsvaret bra, Dixon skötte sig också, men han MÅSTE ge fan i snacket, fick gult kort för detta. Åman-Persson, gjorde ett bra jobb på mittfältet.
Molins tryckte in två baljor, jobbade kanon, hoppas, hoppas att han håller sig frisk. Såg mer vältränad ut än på länge
Labinot, det är min kille det, kanske dribblar en och två gånger för mycket ibland, men jäklar vad det går undan.
Jeffrey, får ta tillbaka uttalanden jag gjort tidigare, han såg riktigt spelsugen ut och skötte sig mycket bra

Vem har jag glömt, jo Sandqvist. sattes väl inte på några jättestora prov, stod precis bakom honom i 1:a halvlek och han dirigerade och stod i. Inga missar, verkade bekväm med sina backar och hur de skötte sig.

Rätt kul plan att titta på fotboll vid, stod ca 3 meter från kortlinjen, det är väl en sådan känsla man kommer ha på nya arenan, skall bli kul.

Ser fram emot nästa träningsmatch om två veckor.

I will be there !!!!


Eftertanke

Det är egentligen inte så konstigt att man kan sakna en hund som man saknar en familjemedlem som går bort. Vem förrutom hunden är dig så trogen och följer minsta vink du ger (eller nästan iaf). Jag minns min känsla när Billy gick bort för 2,5 år sedan, det var saknad, saknad över någon som följt varje steg jag tog, även om han låg och sov, han hade koll. koll på sin husse, koll på den han älskade och tydde sig till.

Ibland fick jag sådant dåligt samvete för att jag inte var hos honom jämnt utan lämnade bort honom. Ändå, varenda gång jag hämtade honom efter en vecka på dagis var han lika glad och tillgiven, min hund, det var vi. Han älskade mig, avgudade mig och vad jag än gjorde var det mig han älskade och jag honom.

Man faller gärna tillbaka på de tankarna nu när Kito är dålig, trots att det inte är min hund så kommer tankarna tillbaka, hon lever med oss och följer oss, finns alltid där, får sin klapp på huvudet, lyder mig (motvilligt) men viftar plikttroget på svansen. Njuter när man ser henne sova, njuter när hon sträcker på sig och är trött på morgonen när vi ska iväg.

Saknar henne när hon nu är hos svärmmor, visst Harry är är men även han vet att något saknas, Kito.

God natt, varit en läng dag !

Tumör!

Fredag kväll, klockan är 19:50, i en kall bil sitter jag och bloggar. Stackars Kito är inne hos veterinären för att få ett blödande sår omlagt. Såret är en tumör som har skapat någon typ av infektion som svullnat enormt på bara ett dygn. Hon röntgades tidigare idag och prover togs. Kom precis ut med tratt smärtstillande plåster och fått spruta som skall hjälpa till att dämpa smärta om ett dygn. Som tur var på var proverna bra och det blir antagligen operation Inom kort. Hon sover hos svärmor inatt, så får hon vara ifred för harry. Vi åker hem nu. Uppdatering senare

7-1, grym hemmaseger

Har avnjutit och jag menar det av hela mitt hjärta, jag har avnjutit matchen mellan MIF och Nybra Vikings, det är så Hockey skall vara. mängder av mål, kämpaglöd och inte ge sig. Nybro var på väg in i matchen men inte fanken gav de upp. 7-1, det är utskåpning och jag önskar bara att jag hade varit på plats live och sett spektaklet. De 7244 lär ha njutit och nästa hemmamatch kommer garanterat ha över 10 000 åskådare, skall ta reda på när det är. Dags att möta AIK hemma den 13/2 19.15, räkna med att Stefan är på plats :-)

 

Göteborg T&R

Var en sväng till Göteborg idag, har åkt över den fina bron 4 ggr (ja vi körde fel den första gången....) Startade 7:30 och var hemma 17:30, lagom dag....Lite trött nu faktiskt. Som tur var körde kollega J upp, stackarn, det var snömodd upp till Varberg sedan blev det helt ok. Jag körde hem, "bara" dis som tur var.

MEGAfint lager och trevlig personal, jag har åkt truck, var uppe på 10 meters höjd och fick fin överblick. Lite skillnad mot annat man sett. Kanon att få den personliga kontakten också

Chrysler är min bil nu, så jäkla skön att åka/köra, som en buss nästan.

=====================================

Kito är lite dålig, helt svullen i djuvren, blir antagligen veterinären imorgon, skulle ut hela tiden i natt, till slut gick jag och la mig i det andra rummet, klarar inte att inte få sova. GÄSP !

Kommer inte bli långvarig uppe ikväll, Hockey, får se om jag orkar se den.

Take care, återkommer !


Oj vad det går

Veckan bara försvinner och idag önskade jag att arbetsdagen haft ett par timmmar till. Jag har dock så mycket "flex" och utagsreglerna är än så länge väldigt luddiga så jag undviker att samla på mig mer för tillfället.

Imorgon skall vi på en tur till Göteborg och kolla in vårt nya lager och hälsa på alla medarbetare. Lite tjafs på jobbet och dålig stil av de som inte åktte iväg idag, JÄVLIGT svagt med allt som ändå har fixats för vår skull!

Hungrig som ett djur, träningen har gjort sitt !

Nu tar jag kväll, skall ta en liten virre och en öl, gött
/S

Insulinkänning (igen)

Det är inte alls så dåligt som det låter, det är faktiskt rätt braa tt man känner hur stor skillnad det är på att träna och att inte träna. När jag inte tränar har jag nästan aldrig insulinkänningar men när jag gör det och äter vettigt har jag det emellanåt.

Ttar lite tid innan man justerat in sig själv. Dock, här är beviset för att det faktiskt är nyttigt att träna, kroppen förbränner all skit och för en normal människa (utan diabetes) kan det kanske vara svårt att veta om det ger effekt eller ej. Fråga mig !

Sista rycket (en timme) sedan blir det pyttipanna och efter det boxträning igen, YES !

Blodpudding och rödvin

Tala om förlängning av helgen, lyckorus, så gött och alldeles för mig själv (H äter inte och hundarna hölls på avstånd)

Jobbat hemma idag, mycket effektiv. Jobb jobb imorgon och boxträning framåt kvällen, skönt, har precis blivit av med träningsvärken

KRAM

Söndag

Sov hur länge som helst idag, käkade inte frukost förrens vid 12 (eller brunch....) Var iväg och solade vartefter vi tog långpromenad på ett par timmar. Nu precis legat med Kito i soffan och myst. Börjar bli dags att tänka på mat, lite rödvinsmätt och go, härligt. Söndagar är en skön dag !

Vad gör vi?

Budskapet är så jävla sant

Vi i den rika världen ofta ser att det finns många problem och folk som har det sämre men vi gör just BARA det, konstaterar.

Vi gör aldrig någonting åt det utan fortsätter våra patetiska liv

Vet inte ännu vad jag skall göra år det men det är inte helt omöjligt att jag faktiskt skall ta tag i det

Svält, krig, hungersnöd, utnyttjande av minderåriga jag vill hjälpa till.

Tror att man kan bidra mer än man tror, man måste dock göra sig av med allt materialistiskt i sitt liv och ge sig hän. Jag undrar om man inte varit lyckligare då. Livet är som ett jävla hjul och du springer bara runt runt runt

NEJ, STOPP, JAG VILL INTE !

Fan vad värdelösa vi är

Det finns så mycket skit i världen och vi gör knappt någonting åt det, bara konstaterar att det är så. Riktigt upprörd efter att ha sett Mammut, träffsäker och grymt full av grejer som man klart funderar på. Hur kommer det sluta, jo att jag inte gör ett skit, precis som i filmen, som vanligt. Man jobbar för att kunna leva och vilket liv är det, samma visa dag ut och dag in. Revultionen, det är ad som skulle till !

Hmmm

RSS 2.0