Hus? Jul & Nyår

Så var det dags att skriva papper, äntligen, skall bli så spännande, även om säljaren fick oss att höja vårt bud 8som redan var högst) med 35 000 så känns det gött. han ville ha 1,9 millar men nepp, han hade inget val. Imorgon 15:00 skriver vi på avtalet, om nu inget går snett på besiktningen så kommer vi flytta in i månadsskiftet februari/mars eller strax därefter. Måste ju få den här lgh såld också, det är inte småpotatis och utan att det blir glapp med dubbla hyror och avgifter....

Viktigast dock är det nya, H & jag vill så gärna bo i hus. H för att det är första gången och med hunden(arna9 och jag för att det bara är så skönt. Dessutom ett sådant tipptopp ställe med öppen spis och hela alltet :-)

Imorgon efter kontraktsskrivandet så blir det champagne, trots att det återstår en del. Hua, jag som är borta många många dagar i januari och februari, nåja det måste lösa sig ändå.

Har börjat putsa lite på lgh, har idag tapetserat och fogat plattor, allt för att det skall bli fint.

Skönt med jullov, bara njuter, gör vad vi vill, spelat en del Risk på facebook, poker, läst, film, mat, dryck. Kan inte bli mycket bättre.

Skönt med bara ett par få dagar i Norrköping, H var tvungen att jobba i fredags :-)

Det enda som är synd är att systersonen inte känner igen oss, får väl ta igen det vid senare tillfälle, nu börjar han ju bli så stor att han börjar ha några egna känslor och han börjar prata.

Ta hand om er där ute och om vi inte hörs innan 2008 så

Gott Nytt År !!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0