Julfrid ;-)

Den börjar infinna sig, julfriden, det är trots allt ett antal dagar kvar innan det är dags att gå på julledighet. Börjar ändå känna att det skall bli rätt mysigt, nu närär granen är klädd, står och doftar så gott hemma i vardagsrummet. Inget stressande efter kulklappar, bara Max kvar och där fick jag tips av syrran igår.

En lugn helg väntar och därefter är det julafton på måndag. Tisdag susar vi till Norrköping och stannar till tosdag, lagom länge, vi hinner med det som tyvärr är nödvändigt, att hälsa på släkt och vänner. Sedan ytterliggare en lugn helg innan det är nyårsfirande i Lindås.
 
11 personer blir vi till nyår, skall bli så himla kul och mysigt ute på landet. Hoppas på väder så att det går att sitta och njuta av en öl i badtunnan.


I övrigt har vi varit och tittat på hus, samt lagt ett bud på detta. Vi fönstertittade bara första omgången men på lördag blir det förhoppningsvis en titt invändigt också.

Är enbart lite tveksam till pendlingen men å andra sidan är ett eget hus ändå ett eget hus. Underbar skön och avkopplande känsla.


http://w4.objektdata.se/pregen/929/OBJ26759_869121929/hemnet.htm


Vi får väl se om det blir flytt snart eller vad som händer :-)


Ta det nu lugnt i jul, känn inga måsten och gör bara det du själv känner är kul, skönt, avslappnande

/S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0