Slottsweekend

Ojdå, var visst inte helt nykter i fredags, tackar grabbarna för den bläckan, härligt.


I lördags fm var det ingen nåder och det var bara att släpa sig ur sängen och se till att vakna. Jag och H lämnade av Kito hos mamma K och sean bar det av mot bäckaskog.  Jag älskar att köra bil men idag fick H köra av förklarliga skäl...

Väl där fick vi vårt rum på tredje våningen, härlig atmosfär. Upplevde insulinkänningar och vi fick inta lunch, efter den började man känna sig som människa igen och vi studerade slottet samt  tog en härlig promenad i diset runt sjöarna. Det var rätt så kyligt, såg en hackspett och 5 ekorrar. Höstmörkret sänkte sig rätt tidigt och vi myste på rummet :-)

Mat vid 19:30, hade beställt ett slottspaket bestående av 4 rätter och till det körde vi ett vinpaket var. Till förätt en laxrulle med Äppelkräm och ngn limesås, mycket smarrig med ett härligt Alsacvin till.

Till huvudrätt fick vi helstekt oxfilé med en potatskaka, jordärtskockskräm och en kantarellsandwich och tryffelsås samt kokt rödbetor. Klockren komposition med en chilensk Cabarnet till, mumma.

Till "mellanrätt" tre härliga ostar, grönmögeln var fantastisk, en kvittenmarmelad och en fikonmarmelad och så givetvis en klassisk port till.

Till Efterrätt chokladglass och körsbärsmousse med en körsbärskräm och så ett dessertvin till.

Kunde inte vara bättre, älskar god mat & dryck och med det underbara sällskapet min sambo så blev det bara bäst :-)

Satte oss en stund i sofforna innan vi insåg att vi var rätt trötta och pästa, kollade av resultatet Spanien-Sverige, 2-0, mseigt, jag som trodde på minst 4 till 5 - 0 till Spaniens favör. Skitgamla och ohungriga svenskar, sannslöst dåligt av Lagerbäck, börja om.....

Härliga sängar och vi sussade gott hela natten..

Underbar frukostbuffé innan vi gav oss hemmåt, kunde köra idag. Kito blev hur glad som helt och nu är vi hemma igen.

Lär inte hända så mycket mer idag, en liten promenix framöver och så blir det väl ngt käk

Kram & Hej
/stefan



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0