Nakenbad

En underbar eftermiddag igår, jag och Harry kilade iväg så att vi hann med 13:37 tåget hem (så skulle det vara varje dag)

Efter diverse strul på macken (CP Nordea hade strul med kortbetalningar) kom vi ned till Ålabodarna och letade oss ned till nakenbadet. Skönt att det inte är någon officiell badplats längre, lite sten i vettnet men ändå sandbotten och helt suveränt. Lite segt med alla tjocka gubbar som "går" utmed stranden, självförtroende saknas inte iaf.
Badade ett flertal gånger och Harry var med ute och simmade någon gång, vattnet var bara sådär helt skönt och lagom svalkande som det ska vara.

Vi låg två timmar för oss själva innan Kito och H kom ned. Hade med oss engångsgrill och korv, är egentligen riktigt emot engångsgrill, det går fan inte att grilla vettigt på en sådan. Korven slank ned ändå och det var härligt att låta kroppen lapa av den alltmer sjunkande solen. For hem och det var alldeles varmt fortfarande, en alldeles fullkomlig dag :-)

Lär bli fler besök vid Ålabodarna, möjligt att man kilar in lite längre på stranden nästa gång, kanske kan slippa vandrarna då

/S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0