Nyförossbegagnad

Gräsklipparservice, det måste vara ett jättevanligt ord kan man tycka. Särskilt då många liksom vi har problem med att få igång sin gräsklippade efter vintern, eller att den är nyförossbegagnad, (bra ord förresten), alltså medföljde husköpet och vi är inte ansvariga för dess tidigare liv (om nu gräsklippare lever). Nåväl, visade sig inte vara alltför lätt att hitta ngn som sysslade just med gräsklipparservice, särskilt inte då i närheten av hemmet. Det är anledningen till att vi idag tog ut 945an på motorvägen och utsatte oss för livsfara genom att köra hela vägen in till Malmö med gräsklipparen i bagaget. Skall dra lite tidigare och lämna in den på det ställe jag hittade, tack J.M Jönsson för att ni finns till för oss.

 

Annars, ja, ine mycket spännande, sitetr som vanligt och längtar ut i solen. Borde f.. vara förbjudet att jobba när det är fint väder, övriga dagar har jag inget emot att krypa in i värmen och jobba. Skall iaf bli kul att komma till Ven, kanske spana lite innan man ger sig dit privat i sommar?


Hoppas även på stygnbortagande imorgon samt att jag slipper bandage, vet ni hur mycket det luktar efter typ 10dgr? Blä, just det och nu även rök och grillat kött efter matlagningen igår.


Nä, kanske skall jobba också, strömmen stängs vid 12 idag, ny elmätare på g i byggnaden.

CU

/Stefan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0