Trodde att han bara gillade små pojkar....

Michael Jackson dejtar Pamela?

2008-09-03 07:40 Det udda paret sägs redan ha varit på två hemliga dejter

I Hollywood slutar det aldrig hända uppseendeväckande saker - men det här romansrykten är mer udda än vanligt. Michael Jackson, 50, sägs nämligen dejta ingen mindre än Pamela Anderson, 41.

"Kungen av pop" har enligt Daily Mirror redan hunnit träffa "Baywatch"-stjärnan för två hemliga dejter i Malibu i Kalifornien.

- Det hela var arrangerat av deras personal i all hemlighet. Michael är en sådan privat person. Han blir nervös när han tror att folk förföljer honom, så han väljer en neutral plats för sina första dejter, säger en källa.

- De anlände separat till Shutters Hotel i Malibu beach så att ingen skulle misstänka något. Sedan drack de några drinkar i baren.

Michael och Pam ska ha gömt sig i ett hörn för att hålla sig undan folks blickar.

- De var väldigt trevliga mot varandra. Pamela var sitt vanliga flirtiga jag och Michael verkade nappa på det. De är verkligen ett sådant udda par, men de verkade trivas ihop, säger källan.

Paret ska ha gillat varandra så pass mycket att de redan varit på en andra dejt, då de sågs över en kopp kaffe.

De båda stjärnorna har tidigare flera kraschade äktenskap bakom sig; Michael har varit gift med både Lisa-Marie Presley och Deborah Jean Rowe. Pamela har varit äkta maka till tre olika män; Kid Rock, Rick Salomon och Tommy Lee. Den senare återförenades med Pamela nyligen, men ska nu alltså ha blivit brädad av Michael Jackson... 

AV MIMMI LEXANDER
FOTO ALL OVER PRESS, STELLA PICTURES


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0