Julfest på Trollenäs



Var på julfest igår, hade konferens en stund på Hotell Öresund i Landskrona. För första gången var hela vår säljkåren med och jag tror vi var bortåt 85 pers!

Efter förparty på mitt rum så blev det buss ut i mörkret och snön, stannade till sist vid Trollenäs slott som såg idylliskt ut med alla ljus och ljusmys.

Farbror Elofs skafferi gästspelade på slottet, maten var fantastisk och trollkarlen Malin helt underbar. Tyvärr avslutades spektaklet av en stackars tjej som spelade dansband och annan skitmusik, SUCK !

I säng på hotellet något efter 1:30 och det var minst sagt lite segt i morse...Suttit med specialist på deras konferens idag, det var jättekul att träffa alla och nyttigt att höra vad man jobbar med för tillfället. Träffat en massa nya människor vilket jag bara tycker är roligt. Så roligt att man nästan alltid kan konstatera hur konventionella de flesta är, söker sig nästan alltid till folk de träffar dagligen. Jag gjorde tvärt om, försökte mingla runt och prata med dem man bara träffar en gång om året eller inte sett alls.

Rätt nöjd nu, skönt att sitta hemma i fåtöljen och lyssna på hundarnas tunga andning. Skall hämta H senare, hoppas snöandet avtagit tills dess, det börjar bli en del.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0