Helgen och Poäng

 

I fredags var det Hockey för hela slanten, vi fyllde en taxi och drog upp till Arenan, började i sportbaren redan 16:30 och sedan rullade det på. Bra match och trevligt sällskap, sista ölen på Harrys var antagligen inte jättenödvändig.....


Ensam med tennistränaren på lördagen, som jag fick sota för slarvandet kvällen innan, PUST. Hem och vände och så körde vi till Helsingborg där det inhandlades kaffebönor i vår Zoegasbutik och därfter upp till Ikea. Fåtöljen poäng med fotball samt en paxgarderob fick följa med hem. Bara huttade in grejerna och iväg igen, bjudna på middag hos en av Hs barndomsvänner. Tackar för en jättetrevlig kväll och för att ni lät mig vinna sista omgången av Buzz, det var enda sättet att bli av med oss :-)


Sov hos svärmor och efter en rejäl frukost åkte vi upp till Ålabodarna och släpade hem lite sten ssom skall förhindra jordstänk på fasaden. Började med staketuppsättning och var helt slut efter ett par timmars slitande, blev inte så bra heller, får fundera på en annan lösning.


Nu slappas det i poängfåtöljen med datorn i knät, mycket behagligt. Uppdaterat mig på idol från i fredags, de är så sannslöst duktiga. Ser verkligen fram emot att gå till Malmö Arena den 27:e och se det live, hoppas Mariette, Tove, Nicklas och Erik är kvar då. Tycker tyvärr inte Reza sjunger tillräckligt bra för att förtjäna en biljett till slutrundorna.

 


Kommentarer
Postat av: Veronica

Våra fester är unika på sitt sätt, Naket är naket:P

2009-11-18 @ 08:29:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0