Vaccinering

Snacka om lite förvånad när jag fick kalleles till vaccinering igår. Jag tillhör som diabetiker en riskgrupp och blir då erbjuden detta. Jag hade nästan bestämt mig för att hoppa över den men har de nu tagit sig besväret att boka in mig så visst, varför inte. Får leva med träningsvärk och febersvallningar som tydligen är symptom efter sprutan

Kommentarer
Postat av: Syster yster

Grattis! Du tillhör ett BRA landsting! Jag förväntar mig inte att bli kallad tack vare att jag är diabetiker utan det blir vaccination genom kommunhälsan istället. Vet en tjej som är diabetiker som bodde i Skåne när hon var gravid och efter förlossningen. Hon hade en egen samordnare som samordnade mellan diabetesvården och mödravården. Fantastiskt! Det gick ju inget vidare för mig ;-(.

2009-10-21 @ 19:46:06
Postat av: Veronica

Jag skule gärna bli 20 år igen med vetskapen oh erfarenheten som jag har idag. Man hade varit KUNG!

Skämt och sido, det går i perioder.. förr var det bara parmiddagar och nu är det mkt fest. Vem vet om 1 år har man kanske barn, är definitivt gift och har ett seriöst jobb. Idag är man ju en flummig student utan några rutiner alls :)

2009-10-22 @ 12:06:56
URL: http://lizardqueen.blogg.se/
Postat av: Veronicaeronica

Kunde fan inte sagt det bättre stiffemeister!

Men som sagt man går ju mot det bättre och vuxnare tiderna själv.. bröllop nästa sommar och vem vet kanske tom en liten unge :)

2009-10-23 @ 11:16:45
URL: http://lizardqueen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0