Sömndrucken

Vad brukar det handla om nuförtiden, just det jobb...

Varit en intensiv vecka med "utflykt" till Finland i måndags kväll och inte hemma förens rätt sent i tisdags kväll  Iväg till Specialistkonferens i Arild uppe på Bjärehalvön i onsdags med övernattning till torsdagen, mycket fina omgivningar. Synd att man inte hann uppleva mycket mer än konferensrummets utsikt bara.

Fredag på kontoret med en tråkig avslutning då jag fick ett chockartat besked från en vän som är sjuk, gör verkligen ont och inget kan man göra för henne. Livet är inte allt rättvist :-(

Lugn och skön lördag med promenad på havsleden vid Ålabodarna, dimmigt men ändå sådär skönt som det kan vara på våren med frisk härlig havsluft. Kunde konstatera att det kommer bli perfekt nakenbadande där i sommar. Stormen från i vintras har dragit upp extra sand på stranden och den var ritkigt fin!

Så avslutades lördagen med taxikörande, inte lika dåligt samvete som vanligt eftersom Sambon skulle iväg på tjejmiddag i Ystad. 792 "TAKE ME" var min taxi för kvällen. Egentligen ingen fart på tillställningen och det enda som stack ut var väl Sjöboresan från Malmö, oj det är långt dit ut i ödemarken. Frun i sista paret var inte riktigt nöjd med sin man kan man väl sammanfatta läget när jag väl fått släppt av dem och fick ge mig av den lååååånga vägen hem igen.

I em blir det däckbyte på sedanen därefter får jag försöka kolla vart sjutton småfåglarna kommer åt isoleringen, vill inte ha dem häckandes i takåsen

Glömde ju veckans glädjeämne, Gran Canaria bokad. Sol och värme, yes!


Min favvotaxi



Gran Canaria, Puerto Rico



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0